Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Dimsumeria de Casa Xica

La Dimsumeria de Casa Xica

Restaurants, Asiàtica contemporània
Final Feliç
1/4
© Maria Dias Final Feliç
La Dimsumeria de Casa Xica
2/4
La Dimsumeria de Casa Xica
La Dimsumeria de Casa Xica
3/4
La Dimsumeria de Casa Xica
La Dimsumeria de Casa Xica
4/4
La Dimsumeria de Casa Xica

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

La ‘dimsumeria’ és un altre reeixit invent de la Raquel i d’en Marc de Casa Xica. “Hem acasaxicat el Final Feliç –el seu altre restaurant– per acotar-lo a un reservat de vuit persones que puguin gaudir al màxim del nostre menú de degustació”, ens explica la Raquel. La resta del local –un grapat de taules i una llarga barra baixa vermella– el dediquen a repensar el menjar ràpid, això que fem tan sovint de prendre un parell de canyes i picar alguna cosa abans o després de sortir. I ho fan des de la seva òptica amorosa, com sempre: “Menjar és un acte molt íntim i primitiu i per nosaltres és un privilegi que la gent ens deixi alimentar-los. Responem a aquesta confiança amb la màxima dedicació”.

Es nota. Molt. En tots els detalls del que ofereixen, per exemple, la subtilesa sorprenent del porro fumat i confitat que va amb gambes dins d’una gyoza. O la salsa del –meravellós– bao de fricandó (oh, gràcies per combinar a la perfecció la cuina catalana i l’asiàtica!), feta amb oli de sèsam, vinagre de granada i un picant de xilis tailandesos que ells mateixos maceren i fumen: la meticulositat i l’artesania són marca de la casa. O el kimchi d’albergínia que acompanya una presa ibèrica que es desfà: s’enfila pel nas i inaugura nous territoris gustatius. Quina festa.

Els entusiastes d'aquest pont entre l'alta cuina catalana i Àsia que era Final Feliç que no estiguin tristos. El restaurant perviu oferint un menú degustació en el seu reservat, a manera de taula del xef: de dilluns a dissabte de 20:30 a 23.00 i dissabtes de 13.30 a 15.00, amb reserva prèvia, per uns 55 €, us hi espera un menú degustació amb els nous plats de la Rakel i en Marc, una cuina fascinant i creativa on hi tenen un pes molt important els fermentats i els fumats.

Per Martí Sales

Publicat

Detalls

Adreça Marqués de Campo Sagrado, 27
Barcelona
08015
Transport M: Sant Antoni
Contacte
Horaris De dt. a dj. de 20 a 23 h. Dv. de 20 a 23.30 h. Ds. de 13.30 a 15 h. i de 20 a 23.30 h. Dg. tancat
També t'agradarà
    Últimes notícies