Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Gastronòmica

La Gastronòmica

Restaurants, Catalana
3 de 5 estrelles
La Gastronómica
1/2
© Irene FernándezLa Gastronómica
La Gastronómica
2/2
© Irene FernandezLa Gastronómica

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Dani Zara, barceloní, ha aplicat tot l’après durant una dècada al Hard Rock Cafe, on va començar de cambrer i va acabar de cap de cuina, a una petita cantonada de Sant Antoni. El resultat, cues vespertines de clientela majoritàriament estrangera i una escalada ràpida als rànquings. El local, d’aires industrials càlids, té 27 m²: 25 comensals repartits entre dues taules, diverses microbarres i la terrassa atesa per un servei atent sense ser empallegós. L’amo té la mà trencada amb el client forà i es nota. La carta és un breu compendi de tapes i platets representatius de la nostra gastronomia fets amb ingredients de qualitat i coccions pacients.

El platet estrella és la costella de porc cuinada a baixa temperatura durant nou hores. La carn és molt melosa i la salsa de remolatxa i iogurt que l’acompanya hi dona un contrapunt refrescant encertat. Seguint l’estela de les coccions mimades, el pop confitat: és sedós i suculent, però necessita més punch de graella. El bacallà amb samfaina, en canvi, és immillorable. L’ensalada russa, cremosa i lleugera, és correcta. I els daus d’albergínia amb mel de canya són exquisits; cruixents per fora i airosos per dins. La mousse de manxego té bones intencions però és massa compacta i no acaba de fer justícia a la resta.

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Vilamarí, 9-15
Barcelona
08015
Transport M: Espanya
Contacte
Horaris De dt. a dj. de 13:00 a 15:45 i de 19:00 a 22:45 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies