Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Gormanda

La Gormanda

Restaurants, Cuina creativa L'Antiga Esquerra de l'Eixample
La Gormanda
1/2
Foto: Pep AvilaLa Gormanda
La Gormanda
2/2
Foto: La Gormanda La Gormanda

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Obert el 2018 per la xef Carlota Clavé, La Gormanda és un punt important a Barcelona en la reinterpretació de la tradició. Clavé –formada a Hoffman i que va estar al capdavant de les cuines d'Alba Granados i Alba París– ha optat per fugir dels tòpics i les combinacions d'ingredients òbvies. No hi trobareu tonyina i alvocat, però sí 'gyoza' amb carn d'olla o unes cocotxes de bacallà al pil-pil amb calçots, dos plats que parlen molt de la seva visió de la cuina catalana contemporània. 

D'un àpat aquí en podeu esperar un producte de temporada superlatiu i una minuciositat extrema, tant en la concepció del plat com en l'emplatat. Lluny d'exposar una carta extensiva, Claver té un grapat de receptes que fan que, a més de gaudim com a bojos, ens n'adonem que encara hi ha camp per córrer en la tradició si hi ha talent i esperit de risc. Com la seva presa ibèrica amb una carbonara de pinyons, o uns peus de porc amb gamba vermella i mongetes del ganxet. 

 

 

Detalls

Adreça Carrer d'Aribau, 160
Barcelona
08036
Transport M: Diagonal
Preu 40 €
Contacte
Horaris De dt. a dg. de 13 a 16 h
També t'agradarà