Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La gran festa 'foodie' del Born

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Born Street Food

La gran festa 'foodie' del Born

Per primera vegada, el Born Street Food serà la gran avantsala de les festes de la Mercè. Els millors establiments gastronòmics i ‘gourmets’ del barri surten al carrer de manera extraordinària i ocupen el Pla de Palau en la festa del paladar

Per Time Out en col·laboració amb BCN Born Gourmet
Advertising

Encetar el mes de juny i parlar del Born Street Food ja és un clàssic a la ciutat. Ara bé, en ple mes de setembre, tornar-ne a parlar vol dir que se’n prepara una de grossa! I així és, no aneu errats. Com a avantsala de les festes de la Mercè de la ciutat, el Born Street Food torna a sortir al carrer de manera extraordinària. Així que, en un espai ‘gourmet’ com és el Born, els dies 15, 16 i 17 de setembre, tindreu l’oportunitat d’omplir de plaer els paladars més exigents. Preparats?

Born Street Food

1. Cuina en directe

Si no coneixes l’associació Barcelona Born Gourmet no ho tindrem en compte i te’n farem cinc cèntims. Es tracta d’una selecció que aplega els millors restaurants i establiments gastronòmics d’aquest antic barri barceloní. Allò que els defineix més bé és l’experiència acumulada, la vinculació des de sempre amb el barri i el tracte amb el client a través de productes de qualitat. Al Pla de Palau, aquests dies, hi trobareu veritables noms en majúscula: Vila Viniteca, SAGARDI Cuiners Bascos, La Vinya del Senyor, Oaxaca Cuina Mexicana, Tapeo Born, Sagàs Pagesos i Cuiners, Llamber o Euskal Etxea Taberna, per posar només alguns exemples. I atenció, que aquí ve el rovell de l’ou: tots cuinant en directe.

EDU_ROSA

2. L'essència 'gourmet'

Que no us intentin fer passar bou per bèstia grossa: trobareu molts indrets amb la denominació ‘gourmet’, però refieu-vos només dels autèntics professionals en la matèria que donen autenticitat al concepte. Feu circular l’esdeveniment entre amics i saludats i feu cap tots plegats cap al Pla de Palau: viureu una experiència extraordinària, gustosa i, a més a més, podreu regar-ho amb una copa d’allò més espectacular.

Advertising
Born Street Food
SARA LLOBET

3. Redescobrint el Pla de Palau

Fins fa uns anys, el Pla de Palau era un lloc de pas i poca cosa més. Gràcies a iniciatives com el Born Street Food, aquest espai de la Barcelona més pròxima al mar s’obre als ciutadans i es converteix en un lloc de peregrinació dels paladars més selectes. El barri de la Ribera torna a ser un indret ple de vida com ho era en època medieval, porta d’entrada de tot allò que arribava del mar.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising