Born Street Food

La gran festa 'foodie' del Born

Per primera vegada, el Born Street Food serà la gran avantsala de les festes de la Mercè. Els millors establiments gastronòmics i ‘gourmets’ del barri surten al carrer de manera extraordinària i ocupen el Pla de Palau en la festa del paladar

Time Out en col·laboració amb BCN Born Gourmet
Publicitat

Encetar el mes de juny i parlar del Born Street Food ja és un clàssic a la ciutat. Ara bé, en ple mes de setembre, tornar-ne a parlar vol dir que se’n prepara una de grossa! I així és, no aneu errats. Com a avantsala de les festes de la Mercè de la ciutat, el Born Street Food torna a sortir al carrer de manera extraordinària. Així que, en un espai ‘gourmet’ com és el Born, els dies 15, 16 i 17 de setembre, tindreu l’oportunitat d’omplir de plaer els paladars més exigents. Preparats?

1. Cuina en directe

Si no coneixes l’associació Barcelona Born Gourmet no ho tindrem en compte i te’n farem cinc cèntims. Es tracta d’una selecció que aplega els millors restaurants i establiments gastronòmics d’aquest antic barri barceloní. Allò que els defineix més bé és l’experiència acumulada, la vinculació des de sempre amb el barri i el tracte amb el client a través de productes de qualitat. Al Pla de Palau, aquests dies, hi trobareu veritables noms en majúscula: Vila Viniteca, SAGARDI Cuiners Bascos, La Vinya del Senyor, Oaxaca Cuina Mexicana, Tapeo Born, Sagàs Pagesos i Cuiners, Llamber o Euskal Etxea Taberna, per posar només alguns exemples. I atenció, que aquí ve el rovell de l’ou: tots cuinant en directe.

2. L'essència 'gourmet'

Que no us intentin fer passar bou per bèstia grossa: trobareu molts indrets amb la denominació ‘gourmet’, però refieu-vos només dels autèntics professionals en la matèria que donen autenticitat al concepte. Feu circular l’esdeveniment entre amics i saludats i feu cap tots plegats cap al Pla de Palau: viureu una experiència extraordinària, gustosa i, a més a més, podreu regar-ho amb una copa d’allò més espectacular.

3. Redescobrint el Pla de Palau

Fins fa uns anys, el Pla de Palau era un lloc de pas i poca cosa més. Gràcies a iniciatives com el Born Street Food, aquest espai de la Barcelona més pròxima al mar s’obre als ciutadans i es converteix en un lloc de peregrinació dels paladars més selectes. El barri de la Ribera torna a ser un indret ple de vida com ho era en època medieval, porta d’entrada de tot allò que arribava del mar.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat