Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Llama

La Llama

Restaurants, Espanyola El Camp de l'Arpa del Clot
3 de 5 estrelles
Restaurant La Llama
1/2
Foto: Irene Fernandez
Foie d’ànec 'mi-cuit' casolà fet amb trufa i armanyac de poma
2/2
Foto: Irene Fernandez

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Hi ha restaurants que no inviten a xopets. N’hi ha que n’inviten a un i n’hi ha, com és el cas, que directament et deixen l’ampolla damunt la taula el primer cop que hi vas. I això diu molt. En Pedro i la Nieves, els amos, són generosos en quantitat, qualitat però, sobretot, en caliu humà; que més que ser caliu és tota una flama. L’especialitat d’aquest familiar establiment obert el 2001 és la vedella de la comarca d’Aliste (Zamora). Un dels plats estrella és la mitjana a la pedra, que potser no és tan famosa com la d’Àvila però que és igual de suculenta. L’exquisit foie d’ànec 'mi-cuit' casolà fet amb trufa i armanyac de poma tampoc es queda enrere. La Llama és això: una casa de menjars de barri regentada per un lleonès i una zamorana, amb un abundant menú de migdia d’11 euros i una carta de plats 'panibèrics' que van del remenat de 'morcilla' fins als cargols a la llauna passant pel pop a la gallega. Per als qui només volen picar, les seves braves d’allioli i romesco convencen i les croquetes enamoren. De vins, les omnipresents DO Rioja, Ribera del Duero i Penedès, i les menys presents Bierzo i Monterrei. El boca-orella ha traspassat les fronteres d’El Camp de l’Arpa i ha arribat fins a les comarques barcelonines: els caps de setmana cal reservar.

Publicat

Detalls

Adreça Besalú, 44
Barcelona
08026
Preu 20-25 €
Contacte
Horaris Dl. de 9 a 17. De dm. a ds. de 9 a 24. Dg tancat

Els usuaris diuen

0 comments
També t'agradarà
    Últimes notícies