Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Picantería de l'Escribà

La Picantería de l'Escribà

Restaurants, Fusió Barcelona
Recomanat
4 de 5 estrelles
La Picantería de l'Escribà
1/4
© Maria DiasLa Picantería de l'Escribà
La Picantería de l'Escribà
2/4
© Maria DiasLa Picantería de l'Escribà
La Picantería de l'Escribà
3/4
© Maria DiasLa Picantería de l'Escribà
La Picantería de l'Escribà
4/4
© Maria DiasLa Picantería de l'Escribà

Escribà porta plats del Perú, Mèxic, el Japó i el Brasil al Poblenou.

Es troba al carrer Marià Aguiló (l’artèria real de pas veïnal del Poblenou) i és una oferta amb cara i ulls que el local es pot pagar. La paraula que li dona nom és peruana i es tracta de cases obertes on hi pots entrar i demanar menjar.

El lloc és maco i natural: un cop de puny blanc amb tauletes, i una bona barra (substitueix una cocteleria més 'démodée' que els discos dance dels Monjes de Silos). A la carta hi ha convivència –que no fusió– del Perú, el Japó, el Brasil i Mèxic. Al migdia, la cuina –oberta i petita– crema. Sobretot perquè tenen una 'robata' (brasa japonesa) des d’on surt un menú llatinocatalà molt recomanable: de 13 a 17 h (gran horari!), per menys de 12 euros, cebiche de peix –fet pel xef peruà Adriel García– i tacos de pollastre pibil o bacallà a la brasa i escabetx. La carta –cuina ininterrompuda de 13 a 1 h– passa per plats sorprenents per concepte, però sobretot per qualitat-preu i quantitat. Aquí una causa per compartir és un platàs que entre dos costa d’acabar. El mateix passa amb els cebiches –deliciós el de peix del dia amb pop a la brasa–, tacos, nachos i una secció de brasa amb yakitori o picanha.

Cocteleria també generosa: la bartender Wilmien Bos ha passat per grans cases de Londres, i té una carta pròpia amb copes. I que es mouen en el terreny de la cocteleria d’alta qualitat a preu low cost (6-9€), com un Pink Chihuahua: escuma d’ametlles, tequila i pomelo rosa, sec i refrescant, boníssim. O pisco sours sobrenaturals. Els gintònics doblen el preu dels còctels.

Publicat

Lloc de la ubicació La Picantería de l'Escribà
Contacte
Adreça Marià Aguiló, 59
Poblenou
Barcelona
08005
Horaris Cada dia de 13 a 1 h.
Transport Poblenou (M: L4)
Preu 15-20 €
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening