Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Plassohla

La Plassohla

Restaurants, Cuina creativa El Gòtic
3 de 5 estrelles
La Plasshola
1/4
La Plasshola
La Plasshola
2/4
La Plasshola
La Plasshola
3/4
La Plasshola
La Plasshola
4/4
La Plasshola

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La Plassohla ofereix una cuina evolucionada però que no oblida la tradició. Una carta de tapes i 'platillos' que li permeten a un mateix retrobar-se amb antigues sensacions i evocar les millors emocions al voltant d'una taula.

Tot el producte, perfectament escollit, és sempre fresc i autòcton, i pretén potenciar i donar a conèixer el gènere més local. Uns plats tradicionals en format de tapa que es poden degustar mentre apreciem el moviment del barri Gòtic a través d'unes vidrieres presidides per unes figures de 'vímet' en forma d'animals que donen el toc de gràcia a l'ambient. I, per als més curiosos, també disposa d'una barra des d'on es pot veure i apreciar el moviment d'una cuina que, segur, no us deixarà indiferents. En definitiva, estil i personalitat defineixen La Plassohla.

La carta està concebuda per poder gaudir compartint diverses tapes i plats, per fer un recorregut per la memòria gustativa del nostre país i experimentar els diferents matisos que conformen la nostra geografia: mar, muntanya, horta i bestiar. Així mateix, compta amb una fórmula de migdia i de la que podreu gaudir tots els migdies laborables.

Per Ricard Martín

Publicat

Detalls

Adreça Via Laietana, 49
Gòtic
Barcelona
08003
Transport Urquinaona (L1-L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 12 a 24 h, cuina ininterrompuda
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers