Mes a mes
Timesburg ens regala nous sabors a través de les seves burgers. No para de sorprendre'ns i, per aquest setembre, ha creat una recepta ideal per uns dies de l'any en què, després de les vacances, el paladar necessita tornar als àpats saludables, però sense renunciar als grans sabors! Només durant aquest mes trobareu en els seus locals repartits per tota la ciutat La Portobello: una burger fresca que deu el seu nom als xampinyons Portobello, l'ingredient que li aporta un toc sofisticat i ben tendre i una aroma de tardor. Timesburg sempre busca la combinació de textures i sabors: la mantega de romaní i el pa Air, esponjós, li aporten suavitat i es contraposen als espàrrecs cruixents i als 200 grams de carn de vedella. Sentir com els seus ingredients fan 'crac' quan se'ls mossega ja és tot un plaer! No us ho penseu dues vegades perquè sí, és una opció saludable perfecta per reprendre els àpats sans en la tornada a la normalitat. Els seus xampinyons Portobello són frescos i estan carregats de beneficis: vitamines B2 i B3, font de minerals i baix contingut energètic i calòric. Potser a simple vista semblen uns xampinyons comuns, però tenen una textura més ferma i llisa, acompanyats d'un sabor més dolç i delicat. Afanyeu-vos perquè només teniu el mes de setembre per degustar en exclusiva aquesta meravella!