La Salseta
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Si us agrada la cuina amb productes de temporada i de proximitat, aquest és el vostre restaurant. El seu propietari, Valen Mongay, es el president de l'Associació Slow Food del Garraf i com a tal cuida al màxim la qualitat d'uns ingredients que s'elaboren ben aprop, i al que ell sap donar-li un toc especial combinant tradició i modernitat a parts iguales. Xató, bacallà amb alls confitats, formatges artesans i borratxo de malvasia de Sitges, un vi dolç de molta tradició al municipi, són alguns dels seus plats estrella.
Detalls
Adreça |
Sant Pau, 35 Sitges (Garraf) 08870 |
---|---|
Contacte | |
Horaris | Dl. tancat. Dt. de 13.15 a 15.30 h. De dc. a ds. de 13.15 a 15.30 h i de 20.15 a 22.30 h. Dg. de 13.15 a 15.30 h. |