la_taverna_del_clínic
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Eixample
  • Crítica de Time Out

La Taverna del Clínic

Publicitat

Time Out diu

Els germans Simôes, en Toni (el xef) i en Manel (el sommelier), han acomplert, de llarg, el seu objectiu de crear una taverna diferent per a un perfil de comensal molt exigent i sempre a la recerca de novetats, però també de producte excels.

El temps també ha fet la seva feina, i els anys han convertit el Manel en un excel·lent sommelier, i el jove Toni, en un xef de talent.“En Toni –diu el Manel– té un do innat per a la cuina que va heretar de la seva besàvia paterna”, i als 14 anys es va posar la seva primera jaqueta curta de cuiner. El va marcar molt el seu pas per la cuina de Can Fabes. La Taverna té unes 300 referències ben seleccionades. El 2006 Pepe Simôes, una institució en el món gastronòmic i pare d’en Manel i d’en Toni, va contractar un cuiner forà que no va estar a l’altura i en Toni es va posar al front dels fogons.
Des de la seva fundació, la Taverna ha estat una cosa ‘diferent’, un petit espai per a grans sorpreses gastronòmiques. Ha passat d’oferir un pica-pica, amb les racions petites, fetes amb productes d’alta qualitat, a servir plats substanciosos.

Compradors d’òptim producte de proximitat, amb verdures biodinàmiques per entremig, en Toni ha creat una carta molt atractiva i diferent, amb més de seixanta opcions que creen saborosos dubtes als comensals. Impressionants les ja famoses patates braves de la casa. A més d’un bon pernil per iniciar l’àpat, hi va haver la possibilitat de delectar-se amb tàrtars, el de filet i caviar i el de tomàquet, amb una gamba d’Arenys de Mar superb. El cabrit desossat a baixa temperatura és emblemàtic, i no puc deixar d’anomenar el caneló de ceps i foie gras, l’iglú de pop o el còctel de marisc amb garotes.

Detalls

Adreça
Rosselló, 155
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (L5)
Horaris
De dl. a ds., de 7.30 a 17 h i de 20 a 23,30h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà