Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Vermuterie

La Vermuterie

Restaurants, Mediterrània
3 de 5 estrelles
La Vermuterie
1/2
Foto: Maria Dias La Vermuterie
La Vermuterie
2/2
© Maria Dias La Vermuterie

Sobre

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El contingut d'aquesta pàgina prové d'un col·laborador del Time Out.

Es podria pensar que La Vermuterie respon només al seu nom, però és molt més. Aprofitant el nom i l'enclavament, aquest espai modern i sobri podria haver-se conformat amb uns vermuts (n'hi ha una varietat molt interessant per anar-hi i tastar-ne un a cada visita), però gràcies a la bona tasca de Mikel Gil, la seva proposta - esmorzars, dinars, menjars i sopars - presenta sorpreses dignes de ser tingudes en compte. Per fer el vermut hi ha una temptadora llista que va des de la truita de patata amb ous de Calaf amb ceba ben confitada i feta al moment, passant per una excel·lent ensalada russa, fins a uns llagostins amb salsa d'anguila. Superbs.

Les sardines fumades, el salmó a daus marinats amb cítrics, fulles de pebre de Califòrnia i perfum de ginebró, i els calamars a l'andalusa amb maionesa de 'yuzu' i estragó, són altres atractius que se sumen a la cassoleta de musclos de roca. Però el fort són els suggeriments. Ens van recomanar un filet de turbot al carbó amb patates rostides i mantega de fines herbes i gamba vermella de la costa a la planxa. Gran encert. Cal destacar també una intel·ligent selecció de vins al seu celler. Entre els plats contundents, l'arròs negre amb sípia de platja és el més sonat, i amb el Josper, el xef Iñaki es lluiex amb la pota de pop cuita a baixa temperatura amb trinxat de patates o el magret d'ànec de gla a la brasa amb confitura de cirera i pinyons garapinyats.

Tenen una gran varietat de marisc gallecs, carns basques a la brasa, peixos del Mediterrani i arrossos. I el xef recomana provar una graellada de closca, l’arròs de secret ibèric amb mariscs, el bistec tartar tallat a ganivet o una bon mitjana de bou a la brasa de carbó. La carta de vins és molt variada.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Muntaner, 212
Barcelona
08036
Transport Diagonal (L3, L5)
Preu 30 €
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 23.30 h. Dv. i ds. fins 24 h.
També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies