Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Vianda (TANCAT)

  • Restaurants
  • Sant Antoni
  • preu 1 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Vet aquí una bona dada, per a qui no el conegui. A pocs metres de l’avinguda Paral·lel, en el molt agradable i poc transitat carrer del Marquès de Campo Sagrado, La Vianda triomfa amb una oferta intel·ligent, senzilla, i amb l’única pretensió que els seus clients surtin saludablement contents i satisfets pel que han pagat. Es podria dir que és una fórmula gairebé ideal contra la crisi.

Espaiós i còmode, La Vianda té a la seva part posterior un gran saló que serveix per a reunions de grups, generalment de joves estudiants. La fórmula és molt simple i l’ofereixen amb el nom de Bufet. Però la plasmació del concepte no és el que habitualment es coneix per aquest nom. És alguna cosa més. El comensal arriba, agafa taula i després es dirigeix a un expositor on s’exhibeixen els entrants: amanides de tota mena, elements per preparar-se la pròpia i al seu gust, ensaladilla russa (millorable), amanides tipus alemanyes amb maionesa o amb pinya, llengua a la vinagreta i, si es vol, hi ha entrants calents en un altre apartat, on s’hi troba un arròs, empanades criolles o especialitats al forn.

Acabat aquest “primer temps” o “primer acte”, arriba el més important: peixos a la planxa o carns a la brasa. I aquí s’ha de destacar, sobretot, la graella de carns a l’estil argentí. Per un preu irrisori hi trobem el que potser és un dels millors rostits de tira, vacíos, entrañas o matambritos de la ciutat. Estem parlant d’excel·lents xoriços o botifarres de sang i pollastre o porc que estan esperant que el comensal els assenyali amb el seu dit.

Un bon graeller, amable, també preguntarà el punt desitjat o aconsellarà. El mateix passa amb el peix i el marisc. Al costat de la graella, diferents salses, on no hi falta el chimichurri o la criolla. Però no s’acaba tot aquí. Les postres són sublims per a llaminers, com el flam casolà que es reposa permanentment, i també ofereixen una variada i exquisida rebosteria. No hi falta l’almívar de llet o la nata muntada. Per tot això hi ha dos preus: el menú de 8,50 € (11,90 € els cap de setmana) i la graellada sola, sense bufet, que costa 7,50 €

Escrit per Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Marquès del Campo Sagrado, 5
Barcelona
Transport
Paral·lel (M:L2-L3)
Preu
De 15 a 20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà