La Vinoteca Torres

Restaurants
La Vinoteca Torres
Restaurantes La Vinoteca Torres

El contingut d'aquesta pàgina prové d'un col·laborador del Time Out.

La Vinoteca Torres, el bar de vins del gegant vitivinícola d’ànima eco, ha readaptat la seva oferta culinària cap a la cuina catalana amb un fort component d’autor. Abans dedicat a la tapa selecta, ara han confiat a Mercè Solernou –propietària i directora de l’excels càtering Mercès– la direcció del restaurant. Que, segons explica Solernou, “ofereix una gastronomia relaxada, molt honesta i en la qual destaquen les verdures, gran tendència culinària actual”.

Miguel A. Torres, president de Torres, afegeix que volen que el bar-restaurant –44 places en cadires altes– “es recordi com un lloc simpàtic i acollidor, que destaqui per l’excel·lència de la gastronomia i la bona harmonia amb els vins”. I és així: la carta no presenta grans complicacions, però sí que va plena de plats fàcils de maridar i molt meditats –com verduretes crocants de temporada sobre un llit de samfaina– i molt gustosos, amb picades d’ullet al producte del Penedès: tot un èxit el gall guisat amb un suau escabetx de vi blanc.

I, esclar, la possibilitat de prendre, en horari ininterromput de 12 a 1 h (cuina fins a les 23 h), tots els vins de la casa, la majoria d’ells a copes, i també els de les altres grans bodegues del món. No us perdeu la carta de vins, una demostració de potència i coneixement però didàctica i afable fora mida.

s.

Per Ricard Martín

Publicat

Lloc de la ubicació La Vinoteca Torres
Contacte
Adreça Passeig de Gràcia, 78
Barcelona
08008
Horaris Cada dia de 12 a 1 h (cuina fins 23 h).
Transport Passeig de Gràcia (M: L2, L3, L4)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
2 people listening