Família Nuri
Família Nuri

L'actriu Sílvia Abril apadrina un arròs solidari als restaurants de Família Nuri

Degustar un arròs amb pop i botifarra deliciós es converteix en un acte solidari a Ca la Nuri, Xiroi, Bar Nuri o Arrozal; part dels beneficis aniran destinats a l'ONG Yamuna, que treballa amb infants i dones en risc a Madagascar

Time Out en col·laboració amb Família Nuri
Publicitat

Si voleu, com la Sílvia Abril, recolzar la causa de l'oenegé Yamuna a Madagascar, només cal que aneu a qualsevol dels restaurants de Família Nuri i us endrapeu un arròs de mar i muntanya per llepar-se els dits. Mai havia estat tan fàcil ni tan deliciós!

Els especialistes en arrossos des del 1962 han engegat la cinquena edició de la seva iniciativa solidària Padrins Arrossaires, amb la què recapta fons durant tot un any mitjançant part dels beneficis de la venda de l'arròs solidari i que aquest any ha protagonitzat l'actriu i humorista Sílvia Abril, que ja fa anys que s'implica de manera activa en l'ONG Yamuna. La recepta escollida per a l'ocasió és un arròs de pop, botifarra ibèrica, tirabecs i allioli de pebre vermell; un arròs mar i muntanya que us enamorarà amb els seus ingredients de primera. Ja us sona la panxa?

Abril no és la primera celebritat que bressola la iniciativa, altres ja ho havien fet d'ençà que va arrencar la campanya el 2018, com Quim Masferrer, Judit Mascó, Mag Lari, Sergi Roberto, Ramon Mirabet i Mònica Usart. Voleu saber més sobre els reptes que assumeix Yamuna? Prop del 90% de la població de Madagascar es troba per sota del llindar de la pobresa i, des del 2000, l'oenegé manté el seu compromís per afavorir que nens i dones del país afrontin la vida adulta en millors condicions, a través de la seva alimentació, salut, escolarització, treball i habitatge. Us sumeu a la causa? Deixeu-vos caure per Ca la Nuri, el Xiroi, el Bar Nuri o l’Arrozal i gaudiu de l’experiència gastronòmica!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat