Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lagman

  • Restaurants
  • Les Corts
  • preu 3 de 4
  1. Lagman
    © Maria DiasLagman
  2. Lagman
    © Maria DiasLagman
Publicitat

Time Out diu

Se’n parlarà molt, de Nena Lagman. La xef propietària del Lagman, amb estudis i vasta experiència en bones cuines, es va animar a obrir el seu propi restaurant, en una zona on calia un lloc de nivell i qualitat. “M’interessen productes d’altíssima qualitat, tractats en la seva justa mesura i amb el màxim afecte i respecte, intentant preservar els seus sabors”, es defineix. El restaurant, de decoració moderna i sòbria, amb una llum natural que en realça el bon gust, gasta una cuina de gran qualitat i molta personalitat, i un servei de sala impecable a les ordres de Toni Mata, d’àmplia trajectòria al costat d’Albert Adrià, entre altres grans cuiners.

Ens van rebre amb un plat típic de les Filipines –après de la seva àvia–, uns calamars al punt, amb ceba de Figueres i vinagre de Mòdena sorprenents, per després fer-nos gaudir amb vieires a la planxa sobre coca d’algues i ceba caramel·litzada, exquisides carxofes farcides amb botifarra de perol, i salsa de foie i un foie micuit de la casa, a l'armanyac, amb figues marinades en ratafia. Després ens va sorprendre amb una peça de vaca rossa gallega, ben madura, servida amb pa de sis llavors i tallada fina i amb encenalls de formatge Payoyo. Pel que fa a la carn, també és llueix amb el Tomahawk –com el míssil!–, una peça de vaca gallega amb os de dos quilos, a compartir entre dos o tres.

Escrit per
Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Taquígraf Garriga, 66
Barcelona
Transport
M: Les Corts
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà