Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Lagman

Lagman

Restaurants, Filipina Les Corts
Lagman
1/2
© Maria DiasLagman
Lagman
2/2
© Maria DiasLagman

Time Out diu

Se’n parlarà molt, de Nena Lagman. La xef propietària del Lagman, amb estudis i vasta experiència en bones cuines, es va animar a obrir el seu propi restaurant, en una zona on calia un lloc de nivell i qualitat. “M’interessen productes d’altíssima qualitat, tractats en la seva justa mesura i amb el màxim afecte i respecte, intentant preservar els seus sabors”, es defineix. El restaurant, de decoració moderna i sòbria, amb una llum natural que en realça el bon gust, gasta una cuina de gran qualitat i molta personalitat, i un servei de sala impecable a les ordres de Toni Mata, d’àmplia trajectòria al costat d’Albert Adrià, entre altres grans cuiners.

Ens van rebre amb un plat típic de les Filipines –après de la seva àvia–, uns calamars al punt, amb ceba de Figueres i vinagre de Mòdena sorprenents, per després fer-nos gaudir amb vieires a la planxa sobre coca d’algues i ceba caramel·litzada, exquisides carxofes farcides amb botifarra de perol, i salsa de foie i un foie micuit de la casa, a l'armanyac, amb figues marinades en ratafia. Després ens va sorprendre amb una peça de vaca rossa gallega, ben madura, servida amb pa de sis llavors i tallada fina i amb encenalls de formatge Payoyo. Pel que fa a la carn, també és llueix amb el Tomahawk –com el míssil!–, una peça de vaca gallega amb os de dos quilos, a compartir entre dos o tres.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Taquígraf Garriga, 66
Barcelona

Transport M: Les Corts
Contacte
Horaris De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23.30 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
0 people listening