Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L’art de fer un caneló únic

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

L’art de fer un caneló únic

No us perdeu el gran caneló de pollastre rostit de l’Alkimia, el nou suggeriment del xef Jordi Vilà

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

El xef Jordi Vilà ho ha tornat a fer! Presenta un nou suggeriment a la carta de l’Alkimia, antiga residència senyorial dels propietaris de la Moritz i que és considerat el restaurant més bonic del món. El plat és per sucar-hi pa: el caneló Alkimia de pollastre rostit amb galeta de formatge, que podreu acompanyar amb una Moritz.

El caneló és un dels menjars més típics de la cuina catalana i un dels més històrics de l’Alkimia, on treballen aquest plat des del 2003. Les principals característiques de la nova creació són que el farcit del caneló ha estat picat a mà i que el tradicional formatge ratllat ha quedat substituït per una sablé de formatge, un detall innovador i únic que fascinarà els més llépols! El rostit de pollastre de pagès es barreja amb ingredients com ceba, tomàquet, oli, brandi, vi ranci, farigola i una punta de canyella. Per posar el toc final a aquesta proposta, el xef ha apostat per enriquir el farcit del caneló amb una mica de papada de porc.

El resultat és una creació original i deliciosa que fa palès, un cop més, l’esperit crític i arriscat de la cuina de la Fàbrica Moritz. Però serà millor que ho comproveu vosaltres mateixos, no creieu?

Restaurant Alkimia. Ronda de Sant Antoni, 41. M: Sant Antoni.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising