Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L'Artesana

L'Artesana

Restaurants, Catalana El Poblenou
Recomanat
4 de 5 estrelles
L'Artesana
© Maria Dias L'Artesana

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Restaurant de barri del Poblenou, tinc la sensació que de L’Artesana no en vaig saber treure tot el profit. Vaig estar supeditat a un menú, era migdia, una circumstància que et trenca sovint la perspectiva culinària dels indrets que un visita com a comensal. Per dir-ho en plata: és com si la gola estigués sotmesa a l’article 155. Fora de la carta del menú, hi havia la possibilitat de tastar unes croquetes de carn i eren veritablement originals i bones. Aquella croqueta em permet dir que a L’Artesana s’hi ha d’anar a menjar fora de menú. Ho dic des del punt de vista de l’originalitat.

Supeditat al menú, vaig demanar una amanida de patata amb botifarra i va resultar ser una amanida alemanya de les de tota la vida. Res a dir, eh. Quan vaig a un bar i demano una cervesa, l’alemanya és una de les meves amanides preferides. Però després de la croqueta m’esperava alguna cosa més. De segon vaig demanar un lluç amb pastanaga i xirivia. Era el peix del dia i era molt fresc. I per postres vaig demanar unes peres amb pickles i iogurt.

El millor de L’Artesana és com tracten el producte. Amb respecte. Però per créixer i convertir-se en un lloc d’obligada visita al barri del Poblenou, no n’hi ha prou amb què destaqui la qualitat del producte. A L’Artesana han d’aconseguir que el menú deixi de tenir aspecte de menú. Jo hi vaig anar per sentir-me gastronòmicament lliure, però hi hauré de tornar, segurament, de nit.

Detalls

Adreça Sant Joan de Malta, 148
El Poblenou
Barcelona
08005
Transport Poblenou (M: L4)
Preu 20-25 €
Contacte
Horaris Dl. tancat. Dt. i dc. de 10 a 16 h. De dj. a ds. de 10 a 16 h i de 20.30 a 23 h. Dg. tancat.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers