Las Muns
Las Muns
  • Restaurants | Argentina
  • preu 1 de 4
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Las Muns Poblenou

4 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Las Muns potser no ofereixen l'empanada argentina més ortodoxa, però sí que són d'una qualitat i creativitat indiscutible. Oberta l'any 2011, aquesta empresa d'empanada gurmet –el xef cofundador, Diego Rojas, és un argentí de Tucumán, pàtria de la bona empanada– té la seva força en un binomi imbatible: fer una bona massa –de farina integral o d'espelta, fetes a ma, del tot natural– que embolcalla farciments imaginatius i amb bona matèria primera (i fets a foc lent, més que un farciment parlem de receptes embolcallades).

Disposen d'unes quinze especialitats, que van des d'allò reconeixible –la seva empanada de carn tallada a ganivet, suau i melosa, no tindria problemes a estar en la carta d'un argentí 'top'– fins a innovacions meditades i que funcionen, com una brutal empanada de pollastre thai –amb salsa de curri verdi picant, llet de coco i gingebre que és un deliri. I també paren atenció al món 'veggie': no us perdeu la molt tradicional de tomàquet i alfàbrega, o la de tofu fumat i quinoa, lleugereta i plena de matisos. Cadascuna pesa uns cent grams, i amb menjant-be tres et quedes la mar de bé.

Tant han triomfat, que a més de la seu original de Poblenou han obert 9 botigues més a Barcelona: a Casanova 189, a l'Illa Diagonal, a Verdi, 29, a Diagonal 89, a Via Augusta 149, a Rector Voltà 1 i a Europa, 26.

Detalls

Adreça
Rambla del Poblenou 72
Barcelona
08005
Transport
M: Llacuna
Horaris
Cada dia de 12.30 a 16.30 i de 19 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà