Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Le Petit Daniel (TANCAT)

  • Restaurants
  • El Poblenou
  • preu 1 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  1. Petit Daniel
    Foto: Maria DiasPetit Daniel
  2. Petit Daniel
    Foto: Maria DiasPetit Daniel
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

En una vessant quotidiana però d’alt voltatge gastronòmic, Daniel Brin –ex-cap de cuina del Cafè Emma – ha obert el Petit Daniel, a tres minuts a peu del germà gran, el Daniel Cafè. Era una necessitat: el xef de Perpinyà ofereix un dels millors menús de migdia de Barcelona, i el col·lapse de la cua dels seus dijous paella a la Diagonal rivalitza amb els CDRs de la Meridiana. Calia esponjar, diversificar: “Oferim exactament el mateix que al Daniel gran, amb més èmfasi en els esmorzars”, diu.

Poca broma, amb el menú de migdia: per 10,90 euros us hi podeu calçar pasta fresca farcida de la Italiana, un tàrtar de bou amb patata farcida duquessa, o pizza de massa casolana.

També ronda pel migdia un bœuf bourguignon impecable (“de bou de veritat!”, recalca). En carta, no us perdeu, per exemple, un paté de campanya de la casa, famós per tota la Barcelona francòfila (7,40 euros) o una quiche lorraine amb amanida (4,90 euros). Plats de França amb preus de Portbou 91. “No em defineixo com a francès, faig cuina de mercat, pel fet quotidià i el producte fresc”. Ara, en pocs llocs de Barcelona o França menjareu així per poc més de 10 euros. Un servei públic!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Llacuna, 136
Barcelona
08018
Contacte
937 42 61 36
Transport
M: Llacuna
Horaris
De dl. a dv. de 8 a 18 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà