Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leche de Tigre

  • Restaurants
  • Gràcia
  • preu 3 de 4
  1. Leche de Tigre
    Foto: Ivan Giménez Leche de Tigre
  2. Leche de Tigre
    Foto: Leche de Tigre Leche de Tigre
Publicitat

Time Out diu

Leche de Tigre, amb el cuiner peruà Dieter Westphalen al capdavant, té amb una carta que, en la seva brevetat, resumeix de manera modèlica l'enorme cuina peruana: hi trobareu des de la influència nikkei fins a la xinesa, passant per l’entrepà peruà –el 'sanguche'– i, sobretot, la cuina popular: el magnífic pop 'anticuchero' exemplifica el pas de la cuina de supervivència a l’alta gastronomia. 

L'esmentat pop es diu 'anticuchero' perquè té el sabor de l’'anticucho', el plat de carrer més icònic del Perú. Que no és cap altra cosa que... una broqueta de cor de vaca! I el sabor 'anticuchero' no prové de la víscera, sinó de la marinada aplicada al pop el dia abans: una barreja d’'ají panca', comí, pebre negre, all i 'ají amarillo'. El pop marinat –cruixent i tendre– descansa sobre un puré de 'choclo' de blat de moro fresc, enriquit amb ajís. La carta és breu i curosa, i al menú de migdia, a pures molt interessants, hi entren i surten plats del dia d'esperit popular fets amb mà d'alta cuina i aires 'chaufa' (Xina més Perú). Com el seu 'aeropuerto': saltat d'arròs i fideus amb magret d'ànec amb salsa hósin (i els cebiches són excel·lents, esclar). També tenen una de les poques barres de Barcelona especialitzades en cocteleria peruana. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Martínez de la Rosa, 10
Barcelona
08012
Contacte
934 16 19 23
Transport
M: Diagonal
Horaris
De dt. a dg. de 13 a 17 h.
Publicitat
També t'agradarà