L'Indret de Semon

Restaurants Sarrià - Sant Gervasi
  • 4 de 5 estrelles
1 M'encanta
Guarda-ho
L'Indret de Semon
©Irene Fernandez
L'Indret

Després de la suspensió de pagaments de Semon, Dos germans, Pedro i Paulino Robles, que han treballat més de 20 i 40 anys a l'Indret de Semon, s'han fet càrrec d'aquest restaurant clàssic amb la intenció de mantenir “el mateix model de negoci tal com va funcionar” des de la seva creació, tot i que “millorant-ne la qualitat, sigui per servei o per productes”, segons explica el menor dels germans.

“Pretenem fer-lo més accessible per a una clientela fixa i per a una que s’hi està afegint des que vam iniciar aquesta nova etapa”, afegeix en Paulino, el més gran i l’encarregat que tot funcioni a la perfecció.

Es mantenen i milloren molts dels plats que van donar fama i prestigi a L’Indret anterior. Un equip jove a la cuina, dirigit per en Jose, està creant plats renovats i també introdueix algunes estrelles de La Despensa de Laforja, dirigida des de fa anys per en Pedro. Un d’ells, el pastís d’escórpora, entrarà i sortirà de la carta com a suggeriment. El dia de la nostra visita vam poder comprovar la millora de plats tan emblemàtics com el niu de salmó nature, una patata farcida del seu propi puré cremós i el guisat de cranc reial. Un primer plat compartit, un carpaccio de ceps amb pinyons torrats i excel·lent oli d’oliva, va servir per arrancar l’àpat.

Al menú del dia, sobresortia una favada asturiana superba. La rebosteria de la casa és magnífica. La botiga ha recuperat productes que faltaven a la prestatgeria en l’etapa anterior, sobretot el foie gras d’oca, especialment preparat i etiquetat per a l’ara botiga dels Robles. Hi ha una gran millora de l'oferta de vins i mantenen el gran nivell de sempre en caves, xampanys i licors. Dóna gust tornar a un lloc únic a Barcelona i gaudir de la bona cuina, el bon servei i l’amable ambient que el caracteritza. Segueixen sent punters en el sector del càtering de la zona.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Lloc de la ubicació L'Indret de Semon
Contacte
Adreça Ganduxer, 31
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona

Horaris De dl. a dv., de 13 a 16 h
Transport La Bonanova (FGC)
LiveReviews|0
2 people listening