Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Lío de 4

Lío de 4

Restaurants, Cuina creativa El Putget i Farró
Lio de 4
1/2
© Irene FernandezLio de 4
Lio de 4
2/2

Time Out diu

“És important deslocalitzar l’oferta de Barcelona i poder-nos moure a altres barris on tradicionalment no hi havia cuina d’autor a preus raonables. Ara hi ha molta oferta, molta gent ve a Mandri expressament, no només gent del barri”. Ho diu la Carina Soler-Lluro, una de les quatre propietàries del Lío de 4. Aquest acollidor gastrobar va obrir ara fa just un any, i ha portat la cuina de mercat en clau gurmet a Mandri: una truita menorquina per llepar-se’n els dits, un brioix de cua de bou per plorar i les postres, fetes a la casa, valen moltíssim la pena. El xef és en José Miguel Manzanal, que abans havia estat cuiner de restaurants com el Cachitos, Dos Palillos i Koy Shunka. Al loro!

Per Pau Roca

Publicat

Detalls

Adreça Mandri, 22
Barcelona
08022
Transport El Putxet (FGC)
Contacte
Horaris De dl. a ds. d'11 a 24 h. Dg. d'11 a 16 h.

Els usuaris diuen