Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Lo de Flor

Lo de Flor (TANCAT)

Restaurants, Mediterrània El Raval
3 de 5 estrelles
Lo de Flor
1/2
Ivan GiménezLo de Flor
Lo de Flor
2/2
Ivan Giménez

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Als plats fora de carta de Lo de Flor, que acaba de fer els seus dos reeixits anys en temps difícils, hi destaquen els estofats. El més habitual, de vedella i trompetes de la mort, és molt buscat per la fidel clientela que s’ha fet Flor i el seu simpàtic i eficient equip. Ara que obrirà també els dissabtes al migdia, a demanda dels seus fervents seguidors, Lo de Flor seguirà lluint-se amb l’entrant d’areng i patata, el bistec tàrtar o els musclos. Entre les sopes, destaca la de peix. “Busquem una cuina senzilla que agradi a tots i la que m’agrada a mi si vaig a un restaurant o 'bistrot'” , il·lumina Flor Falchetti, alma mater i personatge a la zona.

L’ambient 'decontractée' (desenfadat i gens convencional) dóna un plus a aquesta petita joia del Raval, sinònim d’alegria i de bon gust.

Per M.A.

Publicat

Detalls

Adreça Carretes, 18
El Raval
Barcelona
08001
Transport Sant Antoni (M: L2)
Preu 18 €
Contacte
Horaris De 18 a 2 h (i ds. al migdia)
També t'agradarà