Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Louis 1856 [Tancat]

Louis 1856 [Tancat]

Restaurants, Cuina creativa Sant Antoni
5 de 5 estrelles
(3Comentaris)
Louis 1856
© Maria Dias Louis 1856

Time Out diu

La braseria gastronòmica de Jordi Vilà al soterrani de la Moritz és una delicadesa que reprodueix el model de restaurant francès de finals del segle XIX (sense oblidar les arrels italianes i que és a Barcelona). El servei és espectacularment eficaç i decimonònic: el restaurant recupera l'ofici del cambrer amb carro que acaba el plat davant del client. Oblideu el menú degustació: aquest és un local per compartir grans peces, com per exemple un rostit de cabrit en tres peces (espatlla, cuixa i costella) o un tronc de turbot a la brasa amb salsa de llimona escalivada. Un lloc de festa major, amb tota la contundència i subtilitat de Vilà. No us perdeu les postres, també en carro.

Detalls

Adreça Ronda de Sant Antoni, 39 - 41
Barcelona

Transport Sant Antoni (L1-L2)
Contacte
Horaris De dt. a dg. al migdia. Nit de dijous a dissabte. Dl. tancat.

Els usuaris diuen (3)

5 de 5 estrelles