Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Louis 1856 [Tancat]

Louis 1856 [Tancat]

Restaurants, Cuina creativa Sant Antoni
5 de 5 estrelles
(3Comentaris)
Louis 1856
© Maria Dias Louis 1856

Time Out diu

La braseria gastronòmica de Jordi Vilà al soterrani de la Moritz és una delicadesa que reprodueix el model de restaurant francès de finals del segle XIX (sense oblidar les arrels italianes i que és a Barcelona). El servei és espectacularment eficaç i decimonònic: el restaurant recupera l'ofici del cambrer amb carro que acaba el plat davant del client. Oblideu el menú degustació: aquest és un local per compartir grans peces, com per exemple un rostit de cabrit en tres peces (espatlla, cuixa i costella) o un tronc de turbot a la brasa amb salsa de llimona escalivada. Un lloc de festa major, amb tota la contundència i subtilitat de Vilà. No us perdeu les postres, també en carro.

Detalls

Adreça Ronda de Sant Antoni, 39 - 41
Barcelona

Transport Sant Antoni (L1-L2)
Contacte
Horaris De dt. a dg. al migdia. Nit de dijous a dissabte. Dl. tancat.

Els usuaris diuen (3)

5 de 5 estrelles

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:3
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|3
1 person listening

Tot just fa una setmana que vaig tenir la oportunitat de viure l'experiència del Louis 1856 by Jordi Vilà, i encara la recordo a la perfecció: tots el plats de la carta em van semblar molt interessants, servei proper, atent i amb ganes d'ajudar, i una posta en escena única a Barcelona. Dels plats que vaig tastar, sens dubte, em quedo amb el chateaubriand de filet de vaca vella acompanyat del foie a la sal. ¡Un espectacle de carn!. Vaig disfrutar moltíssim.


Una experiència com ben poques. És innegable que el menjar és exquisit i l'esperit que han recuperat amb els carros i les preparacions a la vista dels comensals és tot un encert. L'espai incomparable i amb molta marca, però sobretot em resulta impossible no fer un especial reconeixement al servei: un equip jove, amb el somriure a la cara en tot moment, disposat per ajudar i aconsellar i extremadament preparat com mai no havia vist. Em sento un afortunat al haver estat un dels escollits per a viure aquesta experiència gastronòmica que sense dubtes romandrà als meus records. Llarga vida a Louis 1856!  


Sens dubte una EXPERIÊNCIA  ÚNICA. Un Restauranti molt recomenable on podreu disfrutar del bon menjar, un servei exquisit i un espai preciós  . El gran chef Jordi Vilà ho ha clavat. Amb moltes ganes de tornar a degustar molts dels plats que van quedar pendents. Moltes gràcies a tot l´equip per ser un dels escollits