Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Magnolia

Magnolia (TANCAT)

Restaurants, Mediterrània Ciutat Vella
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Situat al costat de l'Ajuntament de Barcelona, Magnolia s'ha convertit en un punt de referència pel que fa a esmorzars diferents i a cuina mediterrània. Nova creació de Xavier Ribó, creador de Cavamar i Kinoto, aquest lloc de generosa decoració, molt càlid i cool a les nits, té un punt entre ambient de copes i bona taula, una combinació difícil d'aconseguir amb èxit. Té una barra on es pot prendre algun còctel abans de sopar, però també un parell de taules altes per a qui, a més del glop, vol tastar alguna de les propostes de la cuina.
Comencem al matí, quan ofereixen esmorzars a 2,50 euros, amb entrepà inclòs i possibilitat de suc de fruites. Al migdia podem gaudir d'un variat menú que diàriament ofereix cinc primers, cinc segons i tres postres. Entre els primers hi ha amanides, cremes o verdures i entre els segons arrossos i pastes, carns i peixos. El preu del menú de migdia és de 9,95 euros, pa i aigua, més copa de vi, o refresc o canya.
A la nit, l'escenari canvia i la llum natural es converteix en una il·luminació que fa l'ambient molt agradable. Bona música i molt bon servei, simpàtic, res empallegós i eficient. En la nostra última visita vam constatar que s'havia consolidat la cuina. Arranquem amb un formatge gorgonzola brasejat amb mango, ratlladura de foie, xocolata blanca i pols de festucs i croissant, que ens va sorprendre per com és d'agradable a la boca una combinació d'elements tan dispars. Seguim amb uns daus d'albergínia en tempura, amb mostassa, mel i coriandre, cruixents per fora i tendres per dins. Pel que fa als segons, vam haver de decidir entre diverses temptacions: la tonyina amb mango, llima, alvocat, coriandre i crudités de carbassó a la soja, un pollastre cremós amb xili, sobre provolone brasejat o un wrap (variant de taco o burrito) calent amb mozzarella, pernil i tòfona negra.

Optem per dos suggeriments del maître: un cruixent de xai i pedrers d'ànec amb cítrics, vainilla i mango, un plat molt treballat i més que gustós, i un bacallà confitat sobre cremós de coliflor, gel de mel de curri i falsa terra de trompetes de la mort. Excel·lent en la cocció del peix i en la combinació i textura dels seus components. Les postres són presentades com “petites bogeries” i el títol no decep. La carta de vins és millorable, però amb bones opcions en gustos i preus. – Marcelo Aparicio.

Publicat

Detalls

Adreça Ciutat, 5
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport Jaume I (Línies: L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 14 a 16 i de 20 a 23 h
També t'agradarà
    Últimes notícies