Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Magnolia

Magnolia (TANCAT)

Restaurants, Mediterrània Ciutat Vella
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Situat al costat de l'Ajuntament de Barcelona, Magnolia s'ha convertit en un punt de referència pel que fa a esmorzars diferents i a cuina mediterrània. Nova creació de Xavier Ribó, creador de Cavamar i Kinoto, aquest lloc de generosa decoració, molt càlid i cool a les nits, té un punt entre ambient de copes i bona taula, una combinació difícil d'aconseguir amb èxit. Té una barra on es pot prendre algun còctel abans de sopar, però també un parell de taules altes per a qui, a més del glop, vol tastar alguna de les propostes de la cuina.
Comencem al matí, quan ofereixen esmorzars a 2,50 euros, amb entrepà inclòs i possibilitat de suc de fruites. Al migdia podem gaudir d'un variat menú que diàriament ofereix cinc primers, cinc segons i tres postres. Entre els primers hi ha amanides, cremes o verdures i entre els segons arrossos i pastes, carns i peixos. El preu del menú de migdia és de 9,95 euros, pa i aigua, més copa de vi, o refresc o canya.
A la nit, l'escenari canvia i la llum natural es converteix en una il·luminació que fa l'ambient molt agradable. Bona música i molt bon servei, simpàtic, res empallegós i eficient. En la nostra última visita vam constatar que s'havia consolidat la cuina. Arranquem amb un formatge gorgonzola brasejat amb mango, ratlladura de foie, xocolata blanca i pols de festucs i croissant, que ens va sorprendre per com és d'agradable a la boca una combinació d'elements tan dispars. Seguim amb uns daus d'albergínia en tempura, amb mostassa, mel i coriandre, cruixents per fora i tendres per dins. Pel que fa als segons, vam haver de decidir entre diverses temptacions: la tonyina amb mango, llima, alvocat, coriandre i crudités de carbassó a la soja, un pollastre cremós amb xili, sobre provolone brasejat o un wrap (variant de taco o burrito) calent amb mozzarella, pernil i tòfona negra.

Optem per dos suggeriments del maître: un cruixent de xai i pedrers d'ànec amb cítrics, vainilla i mango, un plat molt treballat i més que gustós, i un bacallà confitat sobre cremós de coliflor, gel de mel de curri i falsa terra de trompetes de la mort. Excel·lent en la cocció del peix i en la combinació i textura dels seus components. Les postres són presentades com “petites bogeries” i el títol no decep. La carta de vins és millorable, però amb bones opcions en gustos i preus. – Marcelo Aparicio.

Publicat

Detalls

Adreça Ciutat, 5
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport Jaume I (Línies: L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 14 a 16 i de 20 a 23 h
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers