De tapes per barcelona

Maig gastronòmic amb De Tapes per Barcelona 2015

Del 7 al 17 de maig, 68 tapes creatives us esperen repartides per tota la ciutat

Publicitat

Torna un dels concursos gastronòmics més famosos de la ciutat. De Tapes per Barcelona continua fidel a la mecànica de sempre: per 2,50 euros podreu gaudir de les tapes més creatives acompanyades d'un quinto o canya d'Estrella Damm. El repte majúscul serà, com sempre, arribar a tastar el gruix de les propostes abans no acabe l'edició el 17 de maig.

Per facilitar-nos la tasca, es dividirà la ciutat en dues parts i es faran rutes diferents per agrupar els itineraris gastronòmics i donar més marge a pair l'oferta. El primer dels recorreguts agruparà 68 locals del Raval, Sarrià-Sant Gervasi, l’Eixample esquerre, Sants-Montjuïc i Les Corts. Per a la segona part, que agruparà la meitat dreta de la ciutat, encara haurem d'esperar.

Preneu nota també de la dinàmica del concurs: seleccioneu la vostra ruta, voteu les millors tapes i podreu guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin. Pel que fa als cuiners, la tapa triada per votació popular i tapa tècnica participaran en la competició de la Tapa de l'Any 2015.

Algunes propostes que pinten bé d'aquesta edició són el nigiri sushi-spanish, de bou amb patata trencada i ou estrellat sobre un fons de crema de pebrot del padró, obra de Can Xurrades. Per la seva banda, el clàssic Bar Núria ens prepararà la unió de tradició i modernitat amb la miniburger de botifarra amb escalivada sobre crema d'allioli. També hi participa la Monroe de la Filmo que aposten pels musclos colorados, una deconstrucció del clàssic tigre; el Nou de Granados amb el tall argentí de vedella sobre una base de pa de coca i salsa de formatge blau amb moscatell i ceba caramel·litzada; o el Marzán Asador Vasco, que posa el toc cantàbric amb les mongetes amb txangurro.

Podeu trobar la ruta amb el llistat complet de bars que hi participen en el web gastronosfera.com.

Bon profit!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat