1. Maison Carne
    Foto: Ivan Giménez Maison Carne
  2. Maison Carne
    Foto: Ivan Giménez Maison Carne
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 2 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Maison Carne

5 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Maison Carne, sucursal barcelonina d’una petita cadena francesa, té un únic plat: una mitjana de quilo de vaca vella –frisona italiana, les que fan les rodes de parmesà, alimentada durant 12 mesos amb herba– i que t’arriba a taula amb patates fregides, amanida i una degustació de paté artesà de Cabanes (França). Per 29 euros! "És una aposta radical que vol maximitzar la corba del plaer", m’explica l’encarregat. La carn, feta al Josper de brasa, és deliciosa, amb el punt just de crosta torradeta i l'interior vermell i sucós que desitgem tots els carnívors. 

La deixes reposar en una petita graella a taula, per ajustar la cocció, i pots fer el troglodita amb el company desballestant i torrant greix i cartílags fins que només quedi l’os. El vi, rebò, va a un euro la copa: cada marca de centímetre d’una ampolla mida Magnum. I per postres teniu l'opció de degustar formatges francesos afinats, que et cobren al pes de què consumeixis. La veritat, el sistema del pes ens fa molt el pes. 

Detalls

Adreça
Mallorca, 204
Barcelona
08036
Transport
Passeig de Gràcia (M:L2,L3,L4)
Preu
€€
Horaris
Dm. a ds. de 13 h a 17 h i de 20 h a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà