Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Makan Makan

Makan Makan

Restaurants, Indonèsia El Raval
4 de 5 estrelles
Makan Makan
1/2
© Maria DiasMakan Makan
Makan Makan
2/2
© Maria DiasMakan Makan

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Una cosa és menjar i l’altra és menjar, menjar, que és el que vol dir en indonesi el nom d’aquest petit establiment cantoner obert fa un parell d’anys. L’Andrey, l’amo, és un actor i cuiner autodidacte javanès que, cansat de no trobar restaurants on poder degustar plats del sud-est asiàtic casolans i de qualitat, va decidir obrir-ne un de propi.

Fa tàndem amb la Saya, de Chiang Mai, i serveixen plats coneguts i no tan coneguts d’Indonèsia (arròs 'nasi goreng', rotllets lumpia), Tailàndia (fideus 'pad thai', curri Massaman), el Vietnam (sopa 'pho goa') i la Xina (wonton Sichuan i 'shao mai'). La diminuta cuina a la vista del local els obliga a cuinar només per al dia. A l’hivern, l’Andrey va diàriament a la Boqueria i, a l’estiu, es proveeix de l’hort que té a Montjuïc.

El plat més celebrat de la breu carta és el que porta el nom del restaurant: un deliciós saltat de porc, pebrot, ceba i alfàbrega, condimentat amb sambal (una salsa tradicional indonèsia de cocció pacient i feta amb pebrot vermell, xili i all) i acompanyat d’arròs. L’opció vegetariana és amb tofu. Les postres més exitoses són el 'ketan hitam', un exquisit platet d’arròs glutinós amb litxis i llet de coco. El plat del dia val 10,50 euros i és abundant. Els clients són majoritàriament veïns, ravalers i algun 'instafoodie'. Molt recomanable. 

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Lluna, 4.
Barcelona
08001
Transport M: Sant Antoni
Contacte
Horaris De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dl. i dg. tancat

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening