Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Malamar

  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
  • 3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Després de l'èxit del Malamar durant l'estiu, en Pau, la seva alma mater, ha decidit perllongar l’oferta que tants aficionats al mar gaudeixen en temps de calor. Es tracta d’un espai que combina beach club amb restaurant i una instal·lació per a la pràctica d’esquí-surf. Situat a primera línia de costa a Montgat, és una proposta única a Espanya. I ara podrem gaudir tot l’any de la seva privilegiada situació, amb una espectacular vista al mar i al perfil de Barcelona.

Dividit en dos ambients, el restaurant interior ofereix una atractiva carta de cuina mediterrània amb varietat de productes de primera qualitat. A l'exterior, la proposta és més informal i senzilla, a base de tapes i refrigeris, però igualment saborosa. En una sòbria i elegant decoració marinera, amb mobiliari de materials reciclats, vam gaudir d'una varietat de cebiches preparats pel xef peruà Manuel, un amb mango i un altre clàssic de lluç.

Com no podia ser d’altra manera, en Manuel destaca en el terreny de les papas, superant les tradicionals braves amb el protagonisme d’una salsa huancaína, a més de la seva salsa tradicional. En Manuel ha promès per a aquesta tardor alguna de les cassoles meravelloses de peix que preparen a la seva terra, en el que podria anomenar-se una combinació de cuines mediterrànies i del Pacífic, ja que –a més del Perú– l’oferta guarda similituds amb alguns plats de Hawaii, on més es practiquen els esports que poden realitzar- se al Malamar.

Escrit per
Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Barrau Massó, 2
Montgat
Preu
25-30 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà