Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Manairó

Manairó

Restaurants, Cuina creativa Dreta de l'Eixample
Recomanat
Restaurant Manairó
1/3
© Ivan GiménezManairó
Manairó
2/3
© Maria Dias Manairó
Manairó
3/3
©Maria DiasManairó

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Motivació en la innovació i esperit artístic permanent és el rerefons de la cuina de Jordi Herrera al Manairó que, tot i haver perdut l’estrella Michelin, té uns menús i un concepte que continuen mereixent reconeixement. Dos exemples de ginys a mig camí entre l’objecte artístic i la preparació dels aliments són la planxa de faquir (brasa per electrocució) i la carn centrifugada (invent que cerca la cocció uniforme de la carn). Per a iniciats, una bona opció és el menú migdia a 45 euros per gaudir de plats brutals que s’entenen visceralment i a la primera: com una cua de bou guisada amb tirabecs cruixents –“amanida d’estofat”– o la cansalada viada de xai. Farts d’avantguarda impol·luta? Herrera és el vostre home.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Diputació, 424
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08013
Transport Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)
Contacte
Horaris De dl. a ds., de 10.30 a 1 h .cuina de 13,30 a 15,30 i 20,30 a 22,30
També t'agradarà
    Últimes notícies