Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Bocafí d’en Noguera
Bocafí d’en Noguera

Mar i muntanya per a gurmets de morro fi

T’agrada menjar bé, i que a taula només hi hagi productes de primeríssima qualitat? Si és així, el teu nou restaurant de referència serà el Bocafí d'en Noguera a Poblenou, el nou referent gastronòmic de Ca la Nuri

Time Out en col·laboració amb Ca la Nuri
Publicitat

Els bons restaurants es poden diferenciar en alguns aspectes: cuina tradicional en contraposició a la cuina d’avantguarda, plats d’una regió geogràfica determinada i plats culturalment més propers a nosaltres, cars i econòmics, però hi ha un factor que mai no canvia si el que es vol fer és deixar el client satisfet, que és treballar amb bon producte, el de més qualitat que puguem trobar al mercat. Sense una bona matèria primera, no hi ha cuina bona, i aquest és l’aspecte prioritari que planteja el nou restaurant de Ca la Nuri, que acaba d’obrir al Poblenou amb el nom de Bocafí d’en Noguera. Productes del mar i de la terra, animals i vegetals, sempre units pel fil daurat del sabor incomparable.

Ca la Nuri sempre s’ha distingit per la seva qualitat gastronòmica, és un referent absolut de la cuina de mercat i de temporada a Barcelona, i a mesura que han passat els anys, s’ha anat ampliant amb nous locals. Ara és el torn de Bocafí d’en Noguera, que és un homenatge a en Jordi Noguera, el company vital i professional de la Nuri, un gourmet insubornable que ha inspirat la proposta gastronòmica del Bocafí d’en Noguera. Un tribut a la cuina mediterrània, tradicional i de qualitat, amb un toc elegant, però sobretot potenciant el sabor i la consistència, amb una especial predilecció pels productes catalans. Vols saber què et poden oferir? Para atenció.

1. Cuina de temporada

Hom sap que la cuina és un art determinat pel cicle de les estacions. Hi ha una sèrie de productes que sempre estan disponibles –bàsicament les carns, les verdures i els llegums–, però n’hi ha d’altres, fonamentalment les fruites i els peixos, que moltes vegades depenem de quin moment de l’any sigui per poder tastar-los en tot el seu esplendor. Com la clau de la cuina de Bocafí d'en Noguera és el producte de proximitat, el seu concepte ha de ser necessàriament el de cuina de temporada: plats que van sortint i entrant de la carta a mesura que les estacions ho permetin. Resultat: excel·lència tot l’any, i també sorpreses.

2. Del mar i de la terra

Segurament, els productes estrella del Bocafí d’en Noguera són els del mar: marisc, peix i crustacis. Amb aquesta matèria primera ja es pot començar a desenvolupar un projecte que sigui català de soc-arrel i molt basat en la tradició gairebé mil·lenària de la cuina catalana. Però en realitat el concepte és més aviat un mar i muntanya, amb gran presència a la carta de carns, productes de l’horta i, com no, el seu immillorable arròs.

Publicitat

3. Compte amb l’arròs!

I és que l’arròs del Bocafí d'en Noguera és, segurament, un dels millors de Barcelona. Només cal anar-hi per comprovar-ho. A la seva carta actual hi ha plats que només de llegir-los a un se li fa la boca aigua: arròs caldos de llagosta amb carxofa, o arròs melós de cap i pota amb vieires i pèsols del Maresme. Sigui amb caldo, sec o acompanyat de carn o marisc, aquest és un dels productes estrella i les millors creacions del xef sempre tenen l’arròs com protagonista.

4. El sabor és innegociable

A Bocafí d'en Noguera no et volen vendre fum: la cuina és la de sempre però amb un toc modern, el producte és de qualitat, i l’objectiu és que el sabor sigui intens. Els plats del restaurant són tots competents en el principal que li demanem a un restaurant, i és que estiguin bons, que siguin abundants i et deixin aquella sensació de quedar-te bé, d’haver gaudit d’un plaer culinari indiscutible.

Publicitat

5. Ca la Nuri, un referent

En aquest sentit, sempre podem confiar en els restaurants de Ca la Nuri, especialistes en cuina mediterrània des de fa molt de temps i ara ja amb quatre locals oberts a Barcelona, el de la Platja a la Barceloneta, el Xiroi a la Nova Icària, i el Terra a l’Eixample. Amb Bocafí d’en Noguera, Ca la Nuri s’acosta a Poblenou i ho fa amb una aposta per la continuïtat: obert tots els dies de la setmana amb horari ininterromput, i amb preus adequats a la qualitat de producte que ofereixen.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat