Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Medio o Pinto

Medio o Pinto

Restaurants, Veneçolana
Medio o Pinto
1/3
© Maria DiasMedio o Pinto
Medio o Pinto
2/3
© Maria DiasMedio o Pinto
Medio o Pinto
3/3
© Maria DiasMedio o Pinto

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Molts cuiners joves veneçolans s’afilien al Carib, però no tots. El Cristian Laprea i la Carolina Marín han obert el Medio o Pinto, on Laprea defensa fer “una cuina oberta a la Veneçuela maca i creativa”. “Serem caribenys a l’estiu, però volem unir la cuina espanyola i la veneçolana d’una manera imaginativa”, matisen. Més que defensar la tradició a ultrança (no hi trobareu 'pabellón'), practiquen un repertori propi on Catalunya s’enriqueix amb l’ají dulce –pebrot que afegeix color i sabor i pica poc– i possibilita plats com una coca de recapte de iuca cruixent amb un saltat de marisc, partint de la tradició veneçolana revisitada.

A la planta baixa s’hi pot menjar una carta de 'picadera' –tapes, com per exemple els 'tequeños', saborosos palets de yuca i formatge, o degustacions d''arepas' en petit format– i a dalt una carta molt meditada. El millor exemple és la seva versió de la 'cachapa': un senzill entrepà tradicional de pancake amb formatge convertit en un plat de precisió. En tens de salsa cremosa de blat de moro, botifarró i xoriço, i l’'entrepancake', que empresona una hamburguesa de cuixa de porc, a cocció lenta dotze hores. El sabor té tres textures porcines i saboroses. Una meravella, vaja. Medio o Pinto era el 'trick or treat' dels descamisats veneçolans, que armats amb un pot de pintura amenaçaven els rics per Carnestoltes (mig ral o et pinto). També hi trobareu un menú de migdia molt recomanable (15 euros) renovat tres cops a la setmana.

Detalls

Adreça Calvet, 27
Barcelona
08021
Transport FGC: Muntaner
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 23.45 h
També t'agradarà
    Últimes notícies