Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Melrose Dumpling Place

Melrose Dumpling Place

Restaurants, Japonesa La Nova Esquerra de l'Eixample
Melrose Dumpling House
1/3
© Maria Dias
Melrose Dumpling House
2/3
© Maria Dias
Melrose Dumpling House
3/3
© Maria Dias Melrose Dumpling House

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Vestit amb un barret panamà, un davantal i unes botes de cowboy i armat amb una espàtula, un cronòmetre de cuina i una tetera, en Masahiro Ishizuka, un cuiner autodidacte de Kyoto, ens saluda des de la barra. Poques taules, banyes de cérvols i fotogrames d’espagueti western a les parets i, de fons, Creedence. Lacònic, ens diu que ell és el 'lone ranger' del local i que les comandes, a la barra. La seva especialitat són les gyoza. A la carta, curta i encertada, hi trobem platets clàssics –edamame (soja), 'tonkatsu' (porc)–, ramen i deu menes de 'gyoza'.

Comencem per les 'gyoza' de 'shiro', herba de la família de la menta coneguda com a alfàbrega japonesa, intensa i un pèl picant. Impecables. Continuem amb les d’anguila i albergínia, sedoses i exquisides, i amb les de pop i salsa 'takoyaki', punyents i salines. Acabem amb les de xai amb sal, xili i llavors d’anís; suculentes i explosives. Els ramens, amb brous de 18 hores, són saborosos i reconfortants. Per beure, sake fred d’aleta de peix globus, fumat i agradable. Per postres, 'taiyaki', un pastisset amb arrebossat de pancake i farcit de mongeta vermella dolça. En aquest western, el bo, el lleig i el dolent són el bo (els platets), el millor (els ramens) i l’excel·lent (les 'gyoza').

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Calàbria, 204, bis
Barcelona
08029
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies