Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Renaissance Barcelona Hotel
Foto: Renaissance Barcelona Hotel

3 menús de Nadal que cal assaborir

Per Nadal tenim àpats en què la combinació de gastronomia i atmosfera ha de ser perfecta. Celebreu-los amb aquest equilibri màgic a l'hotel InterContinental Barcelona, Renaissance Barcelona Hotel i ME Sitges Terramar!

Contingut patrocinat
Publicitat

En família, amb l'empresa, també amb els companys d'oficina, amb la parella, amb amics que han fet del 2022 un any rodó i amb velles amistats que fa temps amb qui fa temps que no us reuníeu. Quina agenda més atapeïda tenim a finals d'any! Nadal és l'època per excel·lència de les reunions i els retrobaments i, per molt que totes elles siguin diferents, tenen un element en comú: se celebren al voltant d'una taula. Si us ha tocat la complicada tasca de trobar el lloc ideal on celebrar, assaborir i compartir aquest Nadal, no us trenqueu més el cap i llegiu atentament perquè us presentem els menús que l'hotel InterContinental Barcelona, Renaissance Barcelona Hotel i ME Sitges Terramar han preparat per aquestes festes. Són espais elegants, amb decoracions nadalenques que fan somiar a petits i grans, amb un ambient perfecte per connectar amb els vostres acompanyants i, per descomptat, amb una oferta culinària que us farà llepar els dits. Despreocupeu-vos, continueu llegint i agafeu l'agenda per començar a tancar els àpats que faran les delícies dels vostres amics, companys de feina i familiars.

InterContinental Barcelona
Foto: InterContinental Barcelona

1. InterContinental Barcelona

Deixeu-vos portar per la cuina d'alta qualitat. Al restaurant Quirat d'aquest hotel, liderat pel xef més jove a aconseguir una estrella Michelin, Víctor Torres, assaborireu una proposta única de menús ideats exclusivament per aquesta època de l'any. La nit del 24 de desembre, la podreu començar amb un cruixent d'arròs negre, tàrtar de carrabiner i emulsió llima o amb un brioix de rillet de papada i ratlla amb caviar. Continuareu amb ceps del Montseny amb tripa de bacallà i el seu pil pil i principals com a besuc a la brasa, terrina de patata, caviar d'oliva Kalamata i crumble o filet de vedella amb mini gnocchi de parmesà i salsa Baileys. Per acabar, una mousse de xocolata, moscatell i fruits secs, pa de pessic tendre de xocolata i cruixent de faves de cacau i flor de sal. Impressionant.
Per l'últim dia de l'any, podreu començar a acomiadar el 2022 amb una torrada amb mantega fumada i guanciale fet a casa o tapioca i vieira, per continuar amb un llamàntol i moll amb salsa bernesa i herbes del seu hort com a entrant. De peix, us espera un turbot salvatge amb mantega blanca i caviar Oscietra i de carn un garrí amb el seu suc i textures de poma. Abans de començar amb les postres, tastareu una magrana amb alfàbrega i menta i acabareu amb neules, torrons, cafès o infusions. Pels dos menús, us esperen grans maridatges de vins blancs, rosats, caves escumosos i champagne! 
Per aquestes dates, en el seu restaurant Arrel també han preparat dos Brunch especials. El 18 de desembre a partir de les 13.30 h us esperen amb una oferta gastronòmica deliciosa que podreu maridar amb un espai infantil amb servei de monitor, 
ambientació familiar i nadalenca i música en viu. Serà màgic i perfecte per escalfar els motors per Nadal. I el dia 1 de gener, després de la festassa de Cap d'Any, també us esperen amb un Brunch a partir de les 13.30 h (perquè així us lleveu ben tard i descansats) amb una oferta culinària encara més àmplia, música en directe i moltes ganes de començar l'any amb alegria i bons sabors.

Renaissance Barcelona Hotel
Foto: Renaissance Barcelona Hotel

2. Renaissance Barcelona Hotel

Menús de Nadal, menús de Nadal vegetarians, de Nadal infantils... En aquest hotel hi ha receptes per a tots els paladars i per a totes les necessitats. El Rumbo Bar & Eatery ofereix una deliciosa experiència gastronòmica per celebrar el dia de Nadal, Sant Esteve I Cap d'Any amb menús nadalencs elaborats amb ingredients frescos d'origen local que són una explosió de sabors i aromes tradicionals com el pollastre de corral rostit al seu suc amb prunes i pinyons o els canelons de carn rostida amb beixamel, sense que hi falti la clàssica escudella amb galets, el tronc de Nadal, una crema de castanyes amb aroma de trufa blanca brutal o una lasanya vegetal amb bolets i moniato: ideal per a vegetarians.
I per Cap d'Any, una festa de sabors i de música! Ofereixen un menú pel dia 31 de desembre que inclou cinc plats on trobareu una coca de gambó vermell, pèsols i salicòrnia, un caneló de fongs confitats i castanyes o un medalló de rap amb salsa de vearnesa i llagostí marinat amb llima. Per descomptat, l'oferta de maridatges és excel·lent! I després... una festa per tornar als anys 80 i 90 a través de la música: entrareu al 2023 ballant els ritmes del seu DJ resident.
Si voleu anar-hi amb l'empresa, també disposen de menús festius per a grups. Concretament, de tres tipus i tots amb opcions d'allò més delicioses. Hi trobareu, per exemple, crema de castanyes amb AOVE de carbó, bacallà de l'Atlàntic amb ceba, tomàquets, allioli i all negre o solomillo Angus amb suc de carn i bolets saltejats.

ME Sitges Terramar
Foto: ME Sitges Terramar

3. ME Sitges Terramar

Nadal és època de quedar-se a casa, sí. Però també de fer petites escapades entre data assenyalada i data assenyalada. Què us sembla una petita excursió a Sitges en família o amb l'empresa per gaudir d'un àpat de Nadal original i diferent?
A l'hotel ME Sitges Terramar, el seu restaurant BESO Sitges us espera amb menús deliciosos per celebrar les festes en una ubicació immillorable: just davant del mar. Viviu un Nadal molt mediterrani!
Ofereixen dos menús de Nadal per empreses: un tipus còctel, perquè gaudiu d'un àpat més informal, i un de més clàssic. En el tipus còctel us oferiran quatre opcions diferents i totes elles inclouen el celler No Hay Verano Sin Beso, que inclou una selecció de vins, refrescos, cerveses i altres begudes. D'altra banda, hi ha la possibilitat d'afegir dos tipus diferents de barra lliure amb suplement al menú: 29 € per l'estàndard i 46 € per la prèmium. En el menú de Nadal més clàssic, podreu triar entre tres propostes de 40, 52 i 69 €. Totes elles també inclouen el celler No Hay Verano Sin Beso i l'opció de la barra lliure amb l'estàndard a 33 € i el prèmium a 46 €. Si hi aneu en família, també us esperen amb la taula parada i plena de propostes delicioses on podreu assaboriu un Nadal que marida clàssics de l'època amb tocs moderns. Cuina de tota la vida amb el millor de l'avantguarda gastronòmica i amb el segell de BESO Sitges!
Pel 31 de desembre, res com celebrar Cap d'Any amb llums, DJs, diversió i una oferta de menú irresistible a través de la seva festassa UTOPIC UNDERSEA. Entrareu al 2023 amb el ritme al cos! Consulteu més informació i reserveu a bookme.sitges@melia.com i/o al 938940050.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat