Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diageo, Tanqueray 0.0%
Foto: DiageoTanqueray 0.0%

Neixen els menús de migdia amb Tanqueray 0.0% i 100% de sabor

És hora de divertir-se: diferents restaurants de Barcelona s'han sumat al projecte 'Comem00s? by Tanqueray 0.0%' i proposen menús molt top. Us hi apunteu?

Time Out en col·laboració amb Diageo
Publicitat

Aquesta tardor és la temporada dels canvis i les celebracions. Canvis perquè tornem a la normalitat i a l'oficina d'una manera molt diferent; i celebracions perquè ens estem reunint amb companys de feina i persones que feia molt que no vèiem.
Són dies de retrobaments pels quals val la pena brindar amb una beguda especial, com Tanqueray 0.0%, una gran opció perquè té tot el que té de bo una beguda i, a més, és sense alcohol.
Per això el projecte 'Comem00s? by Tanqueray 0.0%', amb el lema '0% alcohol, 100% de humor', vol que celebrem aquest retrobament amb un somriure d'orella a orella. I per això sis bars i restaurants de la ciutat oferiran un menú especial 'Comem00s? by Tanqueray 0.0%' que inclourà una copa de Tanqueray 0.0% amb tònica.
És hora de mirar la ruta de locals que traçareu! Segur que descobrireu bars i restaurants locals que us encantaran.
Continueu llegint perquè us expliquem més dels vostres propers brindis.

Restaurants per menjar i brindar 0.0%
Foto: Diageo

Restaurants per menjar i brindar 0.0%

Al migdia, per gaudir d'un bon menú, després d'una jornada a l'oficina amb els vostres companys i, fins i tot, en cap de setmana: és el que té de bo Tanqueray 0.0%, que com que no porta alcohol es pot gaudir al màxim i quan i on sigui. Per això, sis bars i restaurants de Barcelona han preparat un menú especial per maridar amb Tanqueray 0,0%.
Per exemple, Entrebrases proposa una ensalada russa de mostassa adobada de primer i sardinetes en escabetx de segon. També podreu assaborir les propostes gregues dels tres restaurants Dionisos (Born, Gòtic i Muntaner), els dumplings de Zhang Dumplings, o les especialitats de La Monroe, el restaurant de la Filmoteca de Catalunya, al Raval. Tots els menús inclouen una copa de Tanqueray 0.0% amb tònica perquè no us falti un bon maridatge.

Dues cares molt conegudes
Foto: Diageo | Marta Hazas

Dues cares molt conegudes

Tota gran casa té un ambaixador i la de Tanqueray és ben coneguda pels seus papers a 'El internado', 'Bandolera' o 'Velvet'. Parlem de l'actriu Marta Hazas i segur que el nou Tanqueray 0.0 és la seva opció número u entre escena i escena per refrescar-se i carregar-se de gust.
A més, quan aneu a degustar el vostre Tanqueray 0.0 amb amics fixeu-vos bé en els posagots, estovalles i aparadors... el seu disseny ha estat a càrrec de l'il·lustrador Alfonso Casas!
Segur que heu vist els seus dissenys més d'una vegada, i és que aquest il·lustrador que ha aportat una espurna d'ironia a l'acció de Tanqueray té ni més ni menys que 523.000 seguidors a Instagram. Quina passada!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat