Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mi Gracia

Mi Gracia

Restaurants, Argentina
3 de 5 estrelles
Mi Gracia
© Maria Dias Mi Gracia

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La cuina argentina és coneguda per les seves carns a la graella, però hi ha molts plats que no es coneixen i que són producte de la variada geografia i també idiosincràsia dispar dels descendents d’un gresol de races. Fins ara pocs s’han dedicat a regionalitzar l’oferta i gairebé tots els locals argentins, la majoria bons, segueixen tirant de l’èxit de les seves excel·lents carns a la brasa.

No és així a Mi Gracia, un petit però calorós restaurant en el qual la Laura i el Lalo aconsegueixen amb èxit “combinar costums culinaris de dos països, amb molta relació i història familiar, on incorporem a la tradició argentina l’exquisida cultura gastronòmica de la Península”, expliquen. Obert només a les nits, és un lloc molt concorregut per bons paladars, però també per aquells a qui els agrada investigar i conèixer nous i variats vins, ja que la parella, originària de Mendoza, ha donat principal protagonisme al vi. Sobretot a l’exquisit que es produeix a la seva terra
–principalment malbec– i a d’altres tan inesperats com ara australians, francesos, italians i sud-africans.

Pel que fa a la tradició, ofereixen el plat dels grans esdeveniments del seu país, gens conegut aquí i molt gustós: el 'locro', una mena de favada -que pot ser amb mongeta o blat de moro blanc- que va néixer a la serralada dels Andes i que es va estendre després per tot el país.

Seguim després amb un variat d’empanades –de carn picant, de carn tallada a ganivet, de lletons i bolets i blat de moro– de bons farcits i amb la massa que els envolta ben elaborada. La varietat de milaneses (napolitana, napolitana de rocafort, de pollastre i napolitana de pollastre i ‘a cavall’, amb ous i patates fregides) és un altre dels punts forts de la casa. Hi ha plats de la setmana i aquella nit va triomfar un lletó cuinat a foc lent. De postres, el millor 'panqueque' d’almívar de llet. És un lloc imprescindible per visitar si us agrada tafanejar nous vins mentre gaudiu d’un bon àpat.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça L'Encarnació, 52
Barcelona
08024
Transport Joanic (L4)
Contacte
Horaris De dl. a dj. de 19.30 a 23 h. Dv. i ds. cuina fins 23.30 h

Els usuaris diuen

També t'agradarà
    Últimes notícies