Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Milo Grill (TANCAT)

  • Restaurants
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Milo Grill és tracta d’un espai ampli, amb una decoració que ens fa sentir en algun lloc de moda de Nova York o Buenos Aires. Els seus creadors han parit un ambient molt especial, molt ben il·luminat, funcional, que calia en aquesta part de l’Eixample. En més de 500 generosos metres quadrats, l’argentí Carlos Trigo, triomfador indiscutible a Formentera pel seu exceŀlent i colorit Caminito, i el jove xef Lluís Llunas, un dels fills del cantant Dyango, asseguren una cuina i un servei de primeríssima qualitat. És un lloc que, tot i que enlluerna amb la seva decoració i distribució arriscada, convida a sentir-se com si estiguessis entre amics, un estil que molts dels fans del Caminito troben normal.

Però la presència d’aquests dos socis i un tercer no és el que fa que d’ençà que va obrir les portes el local visqui un èxtasi permanent. D’en Lluís, se’n comença ja a parlar com un dels grans xefs que fan brillar la ciutat. Es va presentar a taula amb una terrina de corder, feta a baixa temperatura a partir d’un corder especial que li reserven, amb ceps, ruixat amb el suc del propi animal i una crema de formatge brie. Una combinació exquisida. Havia iniciat el contacte amb aquesta cuina sense pretensions però molt cuidada amb uns ous escumats amb patates i bacallà i una encertada crema d’alls tendres

El bescoll de lluç que va tancar l’àgape d’un dels comensals era superb tant com l’ojo de bife (la part central del filet) que en Roberto prepara amb una cura especial en una graella a la vista. Tenen molt bona rebosteria, també casolana, i una millorable carta de vins, amb producte de diferents denominacions escollides per maridar amb la cuina d’en Lluís. La seva cuina obre ininterrompudament cada dia de la setmana incloent-hi el diumenge a la nit, cosa que el barri agraeix.

Escrit per Marcos Andrea

Detalls

Adreça
Balmes, 127
Barcelona
Contacte
93 451 50 48
Transport
Diagonal (L5-L3)
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 0.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà