El xef Manel López al Mitja Galta
Foto: Ivan Giménez El xef Manel López al Mitja Galta
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 1 de 4
  • La Bordeta
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Mitja Galta

5 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Mitja Galta es dedica a la nova cuina de barri. És a dir, a dignificar els menús de migdia a base de tractar bé el producte i molta creativitat. Alguns exemples podrien ser l’arròs bomba amb tripes i zamburiña, o una galta de vedella, desossada, amb una salsa en el seu punt de xocolata. Proposa una oferta setmanal de dimarts a divendres molt inspirada en una filosofia que veu molt camp per córrer dins la tradició. I ho demostra cada dia amb plats sorprenents com el suquet de cua de rap amb carbassa i all i julivert. Sempre hi trobareu un entrecot filetejat amb un toc d’autor. Els arrossos de dijous són de traca.

Detalls

Adreça
Constitució, 181
Sants-Montjuïc
Barcelona
08014
Transport
Santa Eulàlia (M: L1)
Preu
€€
Horaris
De dm. a ds. d'13 a 16 h. Dv. i ds. també de 20.30 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà