Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mitja Galta

  • Restaurants
  • La Bordeta
  • preu 1 de 4
El xef Manel López al Mitja Galta
Foto: Ivan Giménez El xef Manel López al Mitja Galta
Publicitat

Time Out diu

Mitja Galta, amb un peu a l'Hospitalet i l'altra a Barcelona, es dedica a la nova cuina de barri. És a dir, a dignificar els menús de migdia a còpia de tractar bé el producte i altes dosis de creativitat. Alguns exemples podrien ser l'arròs bomba amb tripes i zamburiña, o una galta de vedella, desossada, amb una salsa en el seu punt de xocolata.

Cal tastar el seu menú de migdia, proposa una oferta setmanal de dilluns a divendres tan inspirada que venen ganes de fitxar-hi cada dia. Parteixen de la filosofia que hi ha molt camp per córrer dins la tradició. I ho demostra cada dia amb plats sorprenents com el taco de xai amb guacamole. Sempre, sempre, hi trobareu un entrecot filetejat amb un toc d’autor, i els seus arrossos de dijous són de traca.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Constitució, 181
Sants-Montjuïc
Barcelona
08014
Transport
Santa Eulàlia (M: L1)
Publicitat
També t'agradarà