Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mitja Galta

  • Restaurants
  • La Bordeta
  • preu 1 de 4
El xef Manel López al Mitja Galta
Foto: Ivan Giménez El xef Manel López al Mitja Galta
Publicitat

Time Out diu

Mitja Galta, amb un peu a l’Hospitalet i l’altre a Barcelona, es dedica a la nova cuina de barri. És a dir, a dignificar els menús de migdia a base de tractar bé el producte i altes dosis de creativitat. Alguns exemples podrien ser l’arròs bomba amb tripes i zamburiña, o una galta de vedella, desossada, amb una salsa en el seu punt de xocolata.

Proposa una oferta setmanal de dimarts a divendres molt inspirada en una filosofia que veu molt camp per córrer dins la tradició. I ho demostra cada dia amb plats sorprenents com el suquet de cua de rap amb carbassa i all i julivert. Sempre, sempre, hi trobareu un entrecot filetejat amb un toc d’autor. I els arrossos de dijous són de traca.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Constitució, 181
Sants-Montjuïc
Barcelona
08014
Transport
Santa Eulàlia (M: L1)
Preu
€€
Publicitat
També t'agradarà