Mochica

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Mochica, bulliciós i senzill peruà ofereix cuina norteña de la costa, en la qual l’especialitat són els plats de peix i marisc. “Si no és picant no és cebiche”, riu Morgan, alhora que ens recomana un combinat de cebiche mixt –peix i marisc– amb chicharrón, peix fregit i arrebossat. Tot un festí per a una sola persona, a 18 euros.
A banda del peix, el seu receptari comprèn especialitats de carn potents, feréstegues però molt elaborades com, per exemple, el patasco, una sopa de blat de moro, amb capipota de xai, o el cabrito norteño, melosa pota de cabrit macerada amb chicha de jora, que segons ens explica el propietari és un licor de l’època dels inques fet de blat fermentat.
Detalls
Adreça |
Calabria, 103 Barcelona 08015 |
---|---|
Transport | Rocafort (M:L1) |
Preu | 20-25 € |
Contacte | |
Horaris | Cada dia d'11 a 24 h. |