Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Molina

Molina

Restaurants Sarrià - Sant Gervasi
3 de 5 estrelles
Molina

Time Out diu

3 de 5 estrelles

En breu compliran ja tres anys, en Fidel i la Montse, al capdavant d’aquest lloc molt aconsellable, no només pels seus preus raonables sinó per una deliciosa cuina, casolana, sense pretensions, però molt ben aconseguida. Els lectors agrairan aquesta dada, en un moment en què és molt difícil trobar bon menjar sense que et sacsegin la butxaca. Al migdia proposen un menú de 9,25 euros, que no només ofereix una varietat interessant diàriament, amb un plat estrella, sinó que les porcions són més que correctes. Però menjar a la carta no és gaire onerós, tampoc. Les carxofes fregides amb encenalls de foie gras (10 €), l’esqueixada (8,50 €) o l’amanida amb salmó fumat i guacamole (8,75 €) són part del pica-pica, després d’iniciar-nos amb unes formidables croquetes de carn d’olla (veritable carn d’olla, a 5,50 euros quatre unitats). Entre els entrants calents destaca per damunt de tot un plat de cigrons amb calamarsons i botifarró de ceba (7,50 €), els ous trencats amb bolets amb farigola (8,75 €) o els canelons de carn del rostit (7 €), superbs.
A taula demanem un xató de Vilafranca (9 €), els raviolis de foie gras (10 €), que vénen amb una ben assaonada salsa de ceps, i la tripa i capipota Molina (8,50 €), un dels plats més celebrats de la casa, heretats com el nom del local, de l’antic propietari. Decorat amb força senzillesa, el restaurant és al fons del local, després de passar per un simple bar que no permet fer-se una idea del festival que espera al darrere de tot, on domina una paret de vermell bordeus que dóna molta vida i intensitat a un saló decorat amb algunes antiguitats i molt agradable. La cuina, dominada pels amos (i com tots els llocs on el propietari és el xef, funciona) posseeix la seva fama en els arrossos, sobretot el de garota i calamarsons (11 €) o el risotto de ceps amb foie gras a la planxa (8,75 €). La cuina també es llueix amb els peixos, sobretot amb el fregit de caçó a l’estil de Cadis (10 €) o l’orada a la planxa amb salsa d’escabetx (8,75 €).
Entre els encertats suggeriments d’en Fidel i la Montse, el dia de la nostra visita figuraven uns ous ferrats amb calamarsons i tòfona d’estiu (9,50 €) i uns fideus a la cassola marinera com manen els cànons (11 €), que parteix d’un saborós fumet i porta petxines, sípies, gambes i musclos. El menú de migdia aquell dia era una amanida variada amb tonyina, botifarra amb cigrons saltats i allioli, aigua, canya o copa de vi, postres. La carta de vins permet gaudir sense rascar-se massa la butxaca. – Marcelo Aparicio .

Publicat

Detalls

Adreça Pg. de Sant Gervasi, 65
Sant Gervasi
Barcelona
08022
Transport Av. Tibidabo (Línies: FGC)
Contacte
Horaris dil a dv 9 a 24h, 11 a 18 h ds i diumenge
També t'agradarà
    Últimes notícies