Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mucho

Mucho

Restaurants, Pizza Sant Gervasi - Galvany
4 de 5 estrelles
Mucho
1/4
FOTO: Irene FernandezMucho
Mucho
2/4
FOTO: Irene FernandezMucho
Mucho
3/4
FOTO: Irene FernandezMucho
Mucho
4/4
FOTO: Irene FernandezMucho

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Qui pot dir que no a una pizza? És una pregunta tan retòrica com: qui pot matar un nen? Chicho Ibáñez no ve a tomb, o potser sí; perquè com diu en Jordi Vilà, la pizza és una pàtria comuna en tant que “de petits ens tornava bojos a tots”, diu. Vilà té un precedent molt important: el 2008 va obrir el restaurant italià i bicèfal Dopo/Saltimbocca –tancat el 2011–, precedent del petit moviment de xefs d’alta cuina que fan pizza selecta.

En deu anys el panorama del pa i la pizza ha evolucionat molt, explica: “Aleshores ja cuidàvem molt la fermentació i vam voler canviar la manera de menjar pizza, fent-ne de petites”, diu. Avui, al Mucho té un soci clau: Xevi Ramon, forner de Triticum, amic i veí a la Moritz. “Tot un luxe que resol el tema de la massa de manera excel·lent. No podia posar-me a fer massa tenint en Xevi al costat. Si vull fer una pizza amb massa d’avellana, el que m’imagini, ell m’ho resol”. Qui controla la pasta té la llibertat: l’amassen a l’obrador de Triticum, “i si vens 200 pizzes al dia, et calen 600 masses voltejades acumulades”, explica.

No qualsevol massa, sinó “grans seleccionats molts a la pedra, bones fermentacions i, a sobre, productes bons”. No volen reproduir “la pizza italiana, sinó la nostra experiència en el món del pa i en el món del menjar”, reflexiona.

Sí, hi trobareu ortodòxia i preus populars però també reinterpretacions amb segell propi –és obligatori tastar la Tropical Com Cal, un max mix caribeny, lleuger i gustós de mango, alvocat, jalapeño i cítrics–, i en l’apartat de 'freestyle' es deixen anar: en un gofre de desfici porcí, hi campen sobrassada, cansalada, pernil i presa (tot ibèric!).

En el fons, “això és un restaurant que gira al voltant de la conca mediterrània, l’origen del vi, el pa i l’oli, i hi ha cabuda per al kebab, les coques i alguna pita”. No obvieu els entrants d’antipasti i antipizza, un emplatat de pizza sense la massa.

T'agrada la pizza? Crea la pizza Time Out Barcelona i podràs menjar pizza gratis durant un any a la pizzeria Mucho!

Detalls

Adreça Marià Cubí, 201
Barcelona
08021
Transport FGC: Gràcia
Contacte
Horaris De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dv. i ds. fins 24 h.

Els usuaris diuen

0 comments