1. Mucho
    FOTO: Irene FernandezMucho
  2. Mucho
    FOTO: Irene FernandezMucho
  3. Mucho
    FOTO: Irene FernandezMucho
  4. Mucho
    FOTO: Irene FernandezMucho
  • Restaurants | Pizza
  • preu 2 de 4
  • Sant Gervasi - Galvany
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Mucho

5 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Mucho és la pizzeria d’autor de Jordi Vilà, per a qui la pizza és una pàtria comuna de tot el Mediterrani. El 2008 va obrir el restaurant italià i bicèfal Dopo/Saltimbocca, precedent del petit moviment de xefs d’alta cuina que fan pizza selecta. La massa, no cal dir-ho, s'elabora amb ingredients de màxima qualitat, amb grans molts a la pedra, i compta amb fermentacions de 72h. Vilà té un soci clau: Xevi Ramon, forner de Triticum, amic i veí a la Moritz. 

Sí, hi trobareu ortodòxia i preus populars, però també reinterpretacions amb segell propi –és obligatori tastar la Tropical Com Cal, un max mix caribeny, lleuger i gustós de mango, alvocat, jalapeño i cítrics–, i en l’apartat de 'freestyle', es deixen anar: Vilà aplica una catalanització d'esperit a la pizza, amb receptes que sempre l'encerten. Vegeu la Pizza Mil Dimonis, amb tomàquet, mozzarella Fior di latte, rostit de tres carns, xoriço picant, xile, ceba envinagrada i fulles de mostassa. O fins i tot barcelonització! Mai us hauríeu pensat que podríeu demanar una pizza amb una combinació de sabors inspirada en la gilda del vermut.

Detalls

Adreça
Marià Cubí, 201
Barcelona
08021
Transport
FGC: Gràcia
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dv. i ds. fins 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà