Nikkei 103

Restaurants, Peruana
3 de 5 estrelles
Nikkei 103
1/2
Nikkei 103
Nikkei 103
2/2
Nikkei 103

L’autèntica cuina nikkei, la que es va crear al Perú a partir de finals del segle XIX per l’arribada dels primers immigrants japonesos, pot gaudir-se des d’ara al Nikkei 103 –dins l’hotel Axel–, el nou restaurant dels propietaris del Cebiche 103.

L’Hugo, a la cuina, i en José Pablo, el 'sushiman', fan deliciosos plats que submergeixen immediatament en una cuina rica en sabors, de presentació bellíssima, senzilla i respectuosa de la seva essència. El 'tiradito' peruà, elaborat amb tonyina vermella, molt fresc i amb suc d’aranja, ja justifica la visita, i passa el mateix amb el verat escabetxat i el cebiche de salmó.

L’arròs 'chaufa', de la cuina 'chifa' –intersecció xinesa-peruana–, fet amb pollastre o ànec, va ser molt celebrat. I més acompanyat d’un Chilcano, un còctel peruà a base de pisco, llimona, gingebre i 'ginger ale'; una combinació perfecta. Després van sortir els 'uramaki' d’'anticucho', aquest plat tan representatiu del Perú. I per postres va ser impossible negar-se al pastís tres leches (pa de pessic amb llet condensada, evaporada i de coco) i al pastís de xocolata, tots dos casolans, i a un excel·lent 'pisco sour'. Val la pena saber que el menú de migdia, per 16,90 €, permet fer-se una idea d’aquesta valuosa cuina, nascuda de la barreja de cultures.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Lloc de la ubicació Nikkei 103
Contacte
Adreça Aribau, 33
Barcelona
08011
Horaris Cadia dia de 13 a 16 i de 20 a 23 h.
Transport Universitat (L1-L3)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening