Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nomad Road

Nomad Road

Restaurants, Sud-asiàtica Sant Antoni
Nomad Road
1/3
Foto: Maria DiasNomad Road
Nomad Road
2/3
Foto: Maria DiasNomad Road
Nomad Road
3/3
Foto: Maria DiasNomad Road

Time Out diu

Si heu menjat aquelles patates braves amb sofregit dolç, heu menjat les braves de l’enyorat Bohèmic de Fran G. Manduley (que van copiar el 75% dels cuiners de Barcelona). El 2017 va renéixer amb el Sant Antoni Gloriós. I ara, carregat de feina, suor, talent, cremades i tota l’obra feta per les mans que cuinen, ha obert el Nomad Road: un bar de menjar de carrer del sud-est asiàtic connectat per la cuina amb un dels grans bars de tapes de Barcelona. “Recordo la crisi del 2008 i com van morir els que no es van adaptar. Et soc sincer: què vol la gent? Qualitat i preu, i el Nomad Road és això”, explica Manduley.

El que havia de ser una taula del xef que apuntava a Michelin, ha acabat en un acolorit i casolà street food per seure (poca estona) o emportar. Tota la intenció de vendre un bon producte, patilla cap: “Ajunto street food asiàtic fet de manera estricta i tradicional” –coneix bé i estima la matèria–. I els plats fan caure de cul per sabor, abundància i qualitat: un gustós chili crab de Singapur (platàs de cranc bo a 12 euros! I tens el gust de barallar-t'hi amb pinces!), 'takoyaki' de Tòquio (boletes de pop, amb la llicència d’una salsa de foie i fruites vermelles delirantment bo) o un 'banh mi' (6 euros), la seva visió de l'entrepà vietnamita que ha d’esdevenir icona de l’entrepà a Barcelona. La carta anirà canviant, passejant per tot el sud-est asiàtic, però no pas les nostres ganes de tornar-hi. 

Publicat

Detalls

Adreça Viladomat, 39
Barcelona
08015
Contacte
Horaris Dt. i dg. de 12 a 15.30 h. De dc. a ds. de 12 a 21.30 h. Dl. tancat
També t'agradarà
    Últimes notícies