Nomm

Restaurants, Fusió Sant Antoni
Nomm
1/2
Nomm
Nomm
2/2
Nomm

Peter Vivant, xef rodamon, ha fet arrels a Barcelona, ​​obrint el Nomm, un sorprenent asiàtic de cuina original i particular ‘per a gent viatjada’, diguem. En Peter no és de cap lloc i és de molts llocs, un apàtrida de la cuina. Va néixer a Nova York i va créixer entre Hong Kong i Austràlia. Els seus pares xinesos regentaven un hotel i on menys s’avorria el petit era a la cuina. Afegim aquests antecedents a unes ganes, a vegades obsessives, de fer-ho bé, i ens trobem gaudint d’una saborosa innovació.

Aconsellats per la Polina, la seva companya ucraïnesa, vam iniciar l’àpat amb unes croquetes Peter, indescriptibles si no es recorre a comparar-les amb un encreuament de 'supplì' romà i croqueta espanyola, amb porc i formatge i de tècnica japonesa. El Nomm es presenta amb un menú de degustació de 20 euros, en què es pot conèixer una síntesi de la seva proposta. Però també cal investigar la carta, sobretot si us agrada compartir. Els 'dumplings' de wagyu amb foie gras, de sopa (el contingut esclata a la boca), de porc o el vegetarià són una mostra de la qualitat que surt d’aquesta cuina a la vista amb tot fet al moment.

Els tàrtars (un a l’estil coreà i un altre de tonyina vermella, saborosíssim i diferent) són una fórmula ideal per continuar. El Nomm compta amb una barra on es poden tastar els més insòlits i saborosos còctels, pensats per acompanyar els originals plats del xef australià.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Lloc de la ubicació Nomm
Contacte
Adreça Paral·lel, 130
Sant Antoni
Barcelona
08015
Horaris Dl. tancat. De dt. a dj. de 13 a 16 h i de 19 a 1 h. Dv. i ds. de 13 a 16 h i de 19 a 3 h. Dg. tancat.
Transport Poble Sec (M: L3)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening