Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Restaurant Oda
    Foto: EugeniPonsRestaurant Oda
  2. Restaurant Oda
    Foto: Eugeni PonsRestaurant Oda
  3. Restaurant Oda
    Foto: Eugeni PonsRestaurant Oda

Obre un nou referent gastronòmic a la ciutat

Si t’agrada la cuina iberoamericana, no deixis d’anar al nou restaurant ODA, ubicat a Casino Barcelona, una proposta exquisida que reinventa plats prou coneguts amb un toc d’autor irresistible

Time Out en col·laboració amb Casino Barcelona
Publicitat

Tots els experts coincideixen en una opinió que ja gairebé ha esdevingut en fet: Barcelona és una de les ciutats del món on millor es menja. Però això no ens ha de fer pensar que ja està tot fet i que es pot viure només del prestigi: no s’ha de baixar mai la guàrdia, s’ha de continuar elevant el nivell. I aquesta és la missió que s’ha proposat Casino Barcelona amb l’apertura del seu nou restaurant, ODA, una proposta gastronòmica que connecta estil i tradició, avantguarda i sabor intens, i que s’ha d’entendre com una carta d’amor a la cuina iberoamericana: una fusió intel·ligent entre plats mediterranis i atlàntics que vol ocupar un espai de privilegi entre l’oferta més selecta de la ciutat.

ODA és un dels cinc restaurants que ja té Casino Barcelona, i vol ser també un espai adequat per experimentar amb els sentits, vibrar amb les idees proposades pel veterà xef Paco Gómez, i també relaxar-se al final de la nit gràcies a la variada oferta de còctels que acompanyen el menú o les últimes hores de la nit. Un restaurant de referència del qual en volem donar-te més informació útil i deliciosa.

Espai relaxat

1. Espai relaxat

El primer que t’entrarà pels sentits en entrar a l’ODA –que, recordem, està ubicat a l’interior de Casino Barcelona– és la seva decoració, pensada per crear una sensació de relaxació i familiaritat des del primer segon. Ornamentada amb fustes de textura suau i altres elements d’origen vegetal, com les cordes de cànem, i una varietat de colors que van de l’ocre al verd, l’efecte serà instantani i confortable, com si et trobessis a casa teva.

Plats reinventats

2. Plats reinventats

La clau de la proposta gastronòmica de l’ODA és el diàleg entre les tradicions culinàries de les dues bandes de l’Atlàntic –amb alguna escapada al Pacífic, en forma de cebiches, o al Mediterrani que banya la nostra ciutat–, amb una especial predilecció per la cuina mexicana reinventada de manera imaginativa i visualment potent. La carta és variada i s’anirà transformant amb el temps, però la clau estarà en les fajitas, les quesadillas i els tacos, plats prou coneguts que a l’ODA podràs tastar com si just s’haguessin inventat allà mateix.

Publicitat
Un xef de prestigi

3. Un xef de prestigi

Tota aquesta energia creativa emana del xef Paco Gómez, un professional veterà de la cuina, nascut a Mèxic i instal·lat a Barcelona des de fa gairebé 20 anys, i que coneix a la perfecció els codis gastronòmics de totes les regions iberoamericanes. La clau de la seva cuina comença per l’equilibri entre elaboracions creatives i bon producte, amb dos objectius en ment: que el que ja coneguem sigui una sorpresa, i que les seves innovacions ens recordin a la cuina tradicional, amb sabor intens i preocupació per ser absolutament saludable.

Còctels espectaculars

4. Còctels espectaculars

A partir de la mitjanit, l’ODA es transforma també en una cocteleria. A partir d’aquest moment, les llums baixen, puja una mica la música i, en el mateix espai acollidor i relaxat, podrem gaudir d’una àmplia oferta de còctels de creació, i també els clàssics de sempre, per passar les hores de la matinada si aquest és el nostre desig –o, si no, per fer una última copa, després d’un àpat satisfactori, abans de retirar-nos després d’una vetllada inoblidable–. La combinació de restaurant i cocteleria és la idònia per proposar un viatge sensorial complet sense moure’t de l’espai.

Publicitat
La garantia de Casino

5. La garantia de Casino

Fins el moment de la inauguració del restaurant ODA, Casino Barcelona ja disposava de quatre propostes gastronòmiques a la ciutat: el restaurant Ají, especialitzat en fusió japonesa i peruana –la coneguda com cuina nikkei–, La Taverna, on es reinventa la tapa de tota la vida, el Bet Bar, de caràcter informal, i La Vinoteca, un espai de maridatge entre bons vins i bona cuina local. Ara, amb l’ODA, aquesta oferta s’amplia i es perfecciona. Tot un salt endavant que et convidem a anar a conèixer.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat