Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nua Smart Restaurant

Nua Smart Restaurant

Restaurants, Mediterrània Gràcia
Nua Smart Restaurant
1/3
Foto: Nua Smart Restaurant Nua Smart Restaurant
Nua Smart Restaurant
2/3
Foto: Lenka Selinger Nua Smart Restaurant
Nua Smart Restaurant
3/3
Foto: Nua Smart Restaurant Nua Smart Restaurant

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El Nua Smart Restaurant  és el primer 'smart restaurant' d'Europa, i ens asseguren que al món només hi ha un grapat de llocs així. I que fa 'smart' a un 'smart restaurant'? Doncs que totes les interaccions del comensal amb el restaurant es regeixen a través de la utilització d'ordinadors integrats a les taules, pantalles tàctils mitjançant les quals podem consultar la carta i el menú, fer i modificar comandes i pagar, entre mil i una coses: per començar, pots jugar a diversos jocs analògics passats a digital mentre esperes el menjar. Com aquell clàssic de l'hoquei gel de taula o el cub de Rubik. I també dibuixar o fer puzles, així com consultar les notícies, editar fotos o comprar en botigues de comerç local. 

I la teca? Bé, gràcies. El xef Martin Lippo és a càrrec d'una carta de producte de proximitat i on trobem els plats que han fet furor en els darrers anys, cuinats d'una manera solvent i respectuosa amb l'entorn. 'Pokes', hummus, tatakis, tàrtars, i un menú de migdia més que recomanable. Si hi aneu amb mascota, heu de saber que el lloc és 'pet-friendly'.

Detalls

Adreça Gran de Gràcia, 167
Barcelona
08012
Transport M: Fontana
Contacte
També t'agradarà