Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ocaña

  • Restaurants
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Ocaña
    © Irene FernandezOcaña
  2. Ocaña
    © Irene FernandezOcaña
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Un restaurant trendy i cosmopolita que ha fet un pas endavant per acostar la seva cuina a la població local. I ho ha fet amb un fitxatge de nivell: Hannes Eberhard, qui va ser cap de cuina a l’Alkimia de Jordi Vilà durant vuit anys. I va agafar la criatura amb carta blanca i una idea claríssima: fer una cuina de proximitat amb tocs internacionals i creatius. Eberhard segueix la màxima de conèixer bé els proveïdors. Embotits de Cal Rovira, verdures de Pau Santamaria, vedella ecològica de Cal Tomàs, pans d’El Raiguer, formatges catalans de Xerigots, peix de llotja, pernil ibèric DO Extremadura. Nyam!

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Plaça Reial, 13-15
Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Liceu (M: L3)
Preu
€€
Horaris
Tots els dies de 9 a 3h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà