Oda Restaurant
Time Out diu
El xef Paco Gómez comanda el restaurant Oda, l’aposta del Casino de Barcelona pel sincretisme llatinoamericà. En lloc de fer un mexicà cent per cent, han decidit “presentar una cuina del sud i el centre d’Amèrica, tota amb sabors molt gustosos”. Amb plats estrella com el bacallà a la veracruzana, pura alegria de viure que recorda el peix a la biscaïna que a Mèxic només mengen per Nadal, intens i delicat.
I fins i tot hi ha tot un imperdible xilè com chancho y sopaipillas, picant salsa de tomàquet amb massa de blat fregit. I també fa salivar l’enunciat mexiterrani del filet amb salsa de huitlacoche amb xampinyó portobello i espàrrecs de marge.
El Casino és un lloc de 'fine dining,' però els preus són prou assequibles: sobretot en receptes populars –i difícils de trobar en aquesta incipient tacolona– com els seus tacos ahogados (12 euros): “Els que feien a casa quan era petit, amb vedella, porc i cocció llarga”. I una cocteleria d’alt nivell a vuit euros la copa. Si us quedeu pelats a la ruleta, sempre en tindreu per a un trago!
Detalls
Adreça |
Marina, 19 (Casino de Barcelona) Barcelona 08005 |
---|---|
Transport | M: Vila Olímpica |
Contacte | |
Horaris | Cada día de 20 a 3.30 h |