Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Oishii Ramen Street

Oishii Ramen Street

Restaurants
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Time Out diu

Aquest no és un restaurant japonès qualsevol! Tan bon punt entreu dins el local us transportareu directament als colorits i il·luminats carrers del país nipó. L'ambientació i decoració d'Oishii Ramen Street és tan espectacular, realista i detallista que tindreu la sensació d'estar menjant pels concorreguts carrerons de Tòquio, Kioto o Osaka.

En aquest restaurant no trobareu sushi sinó que podreu degustar una carta especialitzada en plat japonesos tradicionals que tenen com a base el ramen. Podreu escollir entre un deliciós un Miso Ramen, brou amb miso cobert de chashu, brots de soja, pak-choitopping de naruto, alga wakame, ou i ceba, o un Fried Chicken Ramen, brou amb salsa de soja cobert de pak-choi, brots de soja, alga wakame, naruto i ceba tendra. Tot acompanyat de pollastre cruixent.

Per descomptat, també hi trobareu altres platets típics de la gastronomia japonesa com gyozasdim-sums, rotllets vegetals o takoyakis, i postres ben dolces com flam de te verd o mochis. Tots els ingredients utilitzats són de primera qualitat i aconsegueixen crear un sabor 'oishii', paraula japonesa que dona nom al restaurant i que vol dir 'deliciós'.

Publicat

Detalls

Adreça Ronda de Sant Pere, 26
Barcelona
08010
Contacte

Els usuaris diuen

0 comments