1. Palo Verde
    Foto: Irene FernandezPalo Verde
  2. Palo Verde
    Foto: Irene FernandezPalo Verde
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Palo Verde

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Palo Verde va d’un tàndem, el d'un exdissenyador Andrés Bluth i el cuiner Ludwig Amiable (ex Gresca, Tapas 24 i Suculent) . El seu establiment es presenta com un escenari que mira cap a una cuina equipada amb brases i flames, que són les que emmarquen la proposta: plats de brasa amb ingredients de temporada. Concepte simple però efectiu, que prescindeix del superflu per presentar, per exemple, escalivada de pebrot vermell, carxofa confitada, eriçó de mar i papada curada, i tàrtar d’ànec. Reflex també de la nova societat. Igualment interessant la carta de vins, amb moltes referències catalanes i d'Espanya, però també d’Itàlia, França i Alemanya.

Detalls

Adreça
Còrsega, 232
Barcelona
08036
Transport
Diagonal (M:L5)
Preu
€€€
Horaris
Dm. de 20.30 h a 23.30 h, dc. a ds. de 13.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà